Lente make-up

Lente make-up

 photo IMG_9639a.jpg

Het zonnetje begint weer lekker te schijnen en dat betekent dat de donkere kleding in onze kledingkast plaats moeten gaan maken voor lichte en zomerse outfits. Niet alleen je kledingkast wordt fleuriger, ook de donkere oogschaduw en nagellak kunnen vervangen worden door vrolijke kleurtjes. 

 photo IMG_9641a.jpg

Een parfum met frisse en zoete noten kan natuurlijk niet ontbreken. Tip: wrijf nooit met je polsen over elkaar nadat je er parfum op hebt gespoten! Door de warmte die ontstaat tijdens de wrijving, kan de geur sneller vervliegen. Deze geur Sunrise van Sex and the City staat weer prominent bij mijn andere parfums, want deze ruikt zo lekker fris en zoet!

 photo IMG_9643a.jpg

Dag donkere bordeauxrode en legergroene nagellakjes, hallo vrolijke tinten! Koraal en mintgroen gaan we, net als vorig jaar, veel terug zien op de nagels, maar ook in kleding. Kun je goed met elkaar matchen dus! Mijn favorieten? Essie’s Tart Deco en Mint Green van Barry M.

 photo IMG_9651a.jpg

Oogschaduws in aardetinten doen het altijd goed en kun je ook zeker in de lente door blijven dragen. Om je look iets frisser te maken kun je een glanzende, lichte oogschaduw op je ooglid, onder je wenkbrauw en in je binnenste ooghoek gebruiken. In je arcadeboog kun je een kleur gebruiken die iets donkerder is, waardoor je meer diepte creëert. Mijn Naked Basics palette is nog altijd geliefd!

 photo IMG_9646a.jpg

Om je ooglook een fris lentetintje te geven, kun je een vrolijk oogpotlood aanbrengen onder je onderste wimpers. Mintgroen laat je ogen echt poppen, welke oogkleur je ook hebt. Deze Chalky Eyeshader van Hema doet zijn werk echt prima.

Voor de dare devils: combineer het groene oogpotlood met paarse oogschaduw.

 photo IMG_9645a.jpg

Een glansje op je lippen mag niet ontbreken. Deze lieve roze kleur van Catrice met subtiele gouden glittertjes erin, maakt je look helemaal af.

 photo IMG_9649a.jpg

Een blosje op je wangen in de lente is natuurlijk een must. Ga voor een perzikkleurige of roze tint, deze kleuren passen bij zowel de lichte als de donkere huid. Deze blush van The Body Shop is ideaal, want daar zitten twee kleuren in!

Wat is jouw favoriete lente make-up? 

Liefs van Tedje

 

Volg:
Delen:

21 Reacties

 1. 4 april 2014 / 07:32

  IK ben eigenlijk heel erg benieuwd geworden naar de parfum. Dat Essie nagellakje vind ik super mooi! Wat een handige tip trouwens van dat polsen wrijven, ik moet eerlijk bekennen dat ik dat altijd deed!

 2. 4 april 2014 / 08:54

  Mooi!! Mijn lente-favorieten zijn toch wel vrolijke nagellakjes (het liefst in pastelkleurtjes of koraal). En ook een fris parfum mag niet ontbreken :)

 3. 4 april 2014 / 09:30

  Mijn favoriete lente makeupjes zijn denk ik toch wel de lekkere vrolijke kleurtjes nagellak!

 4. 4 april 2014 / 10:04

  Ik draag in de zomer graag de parfum Heat! En van die lente-achtinge nagellakken. Ik wil graag nog zo iets als dat potlood van Hema!

 5. 4 april 2014 / 10:27

  Sowieso Naked Basics, ik kan niet zonder haha! En mijn ‘Le volume de Chanel’ en Nars Orgasm :-) Daarnaast mijn favoriete Elie Saab geur <3

 6. 4 april 2014 / 12:27

  Ik hou ook van lichte vrolijke kleurtjes op mijn nagels zodra het zonnetje zich meer laat zien :D En sowieso een goede lipstick; die ontbreekt geen een seizoen :D

 7. 4 april 2014 / 12:36

  Leuke producten! En Tart Deco is echt een prachtig lakje, ik heb ‘m ook :)

 8. 4 april 2014 / 19:11

  Mooie look, lekker kleurrijk! Leuke producten ook.

 9. 4 april 2014 / 19:12

  Die mintgroene chalky eyeshader heb ik ook. Goede inspiratie foto zo met die paarse oogschaduw :)

 10. 5 april 2014 / 09:18

  Leuk artikel zeg :-) Kleurrijke producten!

 11. 5 april 2014 / 21:04

  Hee, deze post heb ik al ergens anders gezien.. haha ;)

 12. Petra
  6 april 2014 / 09:19

  Oeiiiii, ….die kleur van dat potlood van de Hema vind ik echt waanzinnig mooi!….zo helder, zo lente!..een heel mooie combinatie met de paarse oogschaduw…Ik zou dit wel regelmatig dragen…mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *