Let’s do this: Movie Challenge 2016

movie-challenge-2016-1

Degenen die mijn blog al een langere tijd volgen, weten waarschijnlijk al dat ik al een tijdje een movie challenge met mezelf aanga. Tijd voor een update! 

Ik begon in 2012 en ik keek ik dat jaar maar liefst 150 films. Zoveel films heb ik daarna nooit meer in één jaar gekeken, maar ik vond het zo leuk om bij te houden welke films ik allemaal had gezien, dat ik sindsdien ieder jaar een movie challenge met mezelf ben aangegaan.

Movie Challenge 2015

In 2015 had ik een doel gesteld om 125 films te kijken. Dit doel had ik in 2013 en 2014 ook gehaald, dus waarom ook niet in 2015? Helaas heb ik vorig jaar ‘maar’ 110 films gekeken. Of ik dat erg vind? Nee! Ik heb afgelopen jaar een super druk jaar gehad. Ik ben afgestudeerd en in juni ben ik full time gaan werken. Ook heb ik in 2015 meer afleveringen van series gekeken dan ooit, dus een film kijken schoot er soms bij in. Ik noem het wel een challenge, maar eigenlijk is het meer een overzicht voor mezelf (en anderen!) om te kijken welke films ik allemaal heb gezien. Super handig, want soms wil ik een film aanraden aan iemand en dan kijk ik gewoon even in mijn lijst. Dus mocht je nog op zoek zijn naar leuke films om te kijken, aarzel niet en neem een kijkje in mijn filmbibliotheek! Of je kunt natuurlijk hier zoeken naar leuke films waar ik een artikel over heb geschreven.

Voor dit jaar heb ik mezelf weer een doel gesteld. Ik ga er niet alles op alles voor inzetten dat ik mijn doel ga halen, maar het is gewoon meer als vergelijkingsmateriaal. Ik kijk gewoon een film wanneer ik daar zin in heb en als ik er geen zin in heb, dan kijk ik lekker een serie of doe ik niks. Geen verplichtingen! Ik vind het gewoon leuk om te zien welke films ik allemaal al heb gezien.

Nu heb ik een aantal vragen voor jullie waar ik mega benieuwd naar ben en ik zou het super leuk vinden als jullie die zouden beantwoorden!

 • Hoeveel films kijk jij per jaar (denk je)?
 • Kijk je liever films of series?
 • Heb je nog leuke films gezien die ik ook moet zien?

Let me know, ik ben super benieuwd! 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

9 Reacties

 1. 8 januari 2016 / 06:50

  Poeeee ik heb werkelijk waar geen idee, maar ik wil het dit jaar eens gaan bijhouden voor mezelf :-)!

 2. 8 januari 2016 / 09:12

  Ik heb momenten waarop ik veel films kijk en momenten waarop series overheersen haha. Hoeveel films ik per jaar kijk weet ik echt niet, maar ik gok dat het er best wel veel zijn haha. Wel goed dat je een lijst voor jezelf bijhoudt: als mensen mij vragen naar goede films (zoals nu) weet ik het dus nooit te noemen, ondanks dat ik dus echt vrij veel films heb gezien haha.

 3. 8 januari 2016 / 10:29

  Wow, geen idee! Ik kijk op jaarbasis echt best veel films. Heb thuis Netflix, Filmkanaal en een Pathé Unlimited Pas. Kijk wel echt veel liever films dan series..

 4. 8 januari 2016 / 16:00

  Wat leuk dat je dat al een paar jaar bij houd! Ik heb afgelopen jaar denk ik zo’n 20 films gekeken, vaak kijk ik wel films meerdere keren haha! Ik kijk liever series en dan vooral de serie Gossip Girl! Ik kijk echt de meest standaard films ever, dus ik heb niet echt tips voor je sorry haha!

 5. 8 januari 2016 / 16:49

  Wauw 150 films in 1 jaar… dat red ik bij lange na niet. Wel echt superleuke challenge! Ik houd enorm van films, maar kijk er niet superveel. Vind het leuk om nieuwe films te ontdekken, maar ook om films die ik al gekeken heb nog eens te kijken als ze echt heel leuk waren. Netflix biedt tegenwoordig megaveel mogelijkheden!

 6. 8 januari 2016 / 16:56

  Oh jeetje daar vraag je me wat! 115 films per jaar vind ik alsnog super veel hoor, haha! Zelf kijk ik liever films dan series. Vaak heb ik niet het geduld om verschillende afleveringen te moeten kijken. (uitzonderingen daar gelaten) Afgelopen jaar had ik een vriendje die nog al verslaafd was aan het kijken van films mede daardoor heb ik denk ik 50 films gezien. (als het er al wel 50 waren) De mooiste film die daarbij zat was the Intern! Zeker een aanrader…

 7. 8 januari 2016 / 20:46

  Ja ik vind het ook zo leuk! Het liefst haal ik de challenge wel gewoon, maar het overzicht alleen is al hartstikke leuk! En daarnaast is het leuk bij anderen de lijstjes te bekijken om zelf nog inspiratie op te doen.

  Hoeveel films kijk jij per jaar (denk je)? –> Ik heb er afgelopen jaar 109 gezien
  Kijk je liever films of series? –> Het liefst een leuke mix van beide. Vaak doordeweeks series en in het weekend films
  Heb je nog leuke films gezien die ik ook moet zien? –> Zoveel! Mag ik een linkje plaatsen? Je vindt ze hier: http://www.reviewsandroses.nl/movie-challenge/

 8. 10 januari 2016 / 09:57

  Wat goed dat je de films ook echt bijgehouden hebt. En wat veel ook zeg! Poeh…ik zou niet weten hoeveel films ik per jaar kijk. Ik ben meer van de series, en dan het liefst alle seizoenen achter elkaar. Misschien dat ik er ongeveer 60 per jaar kijk?

 9. 11 januari 2016 / 17:07

  Ik heb serieus geen idee hoeveel films ik per jaar kijk, maar dat zullen er zeker geen 110 zijn. Dus chapeau!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *