Let’s get personal: Q&A

IMG_6863

Een paar dagen geleden vond ik het leuk om een artikeltje te plaatsen waar jullie vragen aan mij konden stellen! Zo leren jullie mij een beetje beter kennen! Ik heb niet veel vragen gekregen, maar de vragen die jullie gesteld hebben zijn super leuk en origineel! Let’s get started!

Anne: Ik ben erg benieuwd naar je favoriete muziek! Een lievelingsliedje bijvoorbeeld? Ook ben ik wel benieuwd welke film je ALTIJD zou kunnen kijken en je nooit zou vervelen!

Pfoe, gelijk al een moeilijke vraag! Als iemand mij een vraag over muziek stelt, zeg ik altijd: ik vind alles eigenlijk wel leuk. Maar dat is niet zo, want ik hou absoluut niet van heftige rock of dubstep. Ik hou van rustige muziek zoals muziek van John Legend, Kina Grannis, Bruno Mars en Gavin DeGraw. Ook luister ik graag naar vrolijke muziek zoals ‘Balada’ en ‘Ai Se Eu Te Pego’. Ik hou ook van reggaeton en andere zumba muziekjes, gewoon omdat het zo lekker vrolijk is! Verder natuurlijk Top 40 muziek, altijd goed! Ook ben ik een enorme fan van Beyoncé! Ik luister ook veel naar covers, zoals Boyce Avenue en muziek van Glee :) Ook house is op zijn tijd niet verkeerd! Oei, mijn lievelingsliedje.. Even goed nadenken. Ik neig te antwoorden naar Valentine van Kina Grannis :) Zo’n mooi liedje, gaat me nooit vervelen. En Halo van Beyoncé!

Welke film ik altijd zou kunnen kijken: The Notebook, How to loose a guy in 10 days en Just Married. Die films heb ik al zoooooo vaak gezien en vervelen nog steeds niet!

Loes: Als je een poesje krijgt, hoe zou je dat schattige beestje dan noemen? (Hoe kan het ook anders, deze vraag komt van mijn zusje)

Mieeeeh moeilijk. Ik zou het niet weten. Cookie! Of Poekie! Of ehh… Ah dat is moeilijk. Een schattige naam in ieder geval!

Lifesplash: Wat is jouw levensdoel?

Wauw wat een goede vraag! Wat is mijn levensdoel.. Gelukkig worden en gezond blijven in een leuk huisje met een lieve man met een paar kinderen erbij :) En een hoop leuke dingen doen, veel reizen en veel van de wereld zien. Van elke dag een feestje maken, je moet namelijk zelf de slingers ophangen! Genieten van alle dingen die ik doe, ook al zijn het kleine dingen. Stil staan bij de dingen die je hebt en die je gelukkig maken :)

Beautyforgirls: Wat is je favoriete kleur nagellak?

Ai, ik kan echt slecht kiezen. Op dit moment denk ik toch wel koraalkleurtjes, roze, nude en mintgroen! (Zie je, ik kies er niet één, maar gewoon vier… Haha!)

Marije: Durf je altijd en overal helemaal jezelf te zijn? Wat is je favoriete quote? Welke/wat voor outfit draag je het liefst? Als je maar 1 make-product zou kunnen dragen, welke zou je kiezen?

Ja, ik ben altijd mezelf. Tenminste dat vind ik. Ik heb een hekel aan mensen die zich anders voordoen in andere situaties. Ik ben gewoon lekker mezelf! Mijn favoriete quote is dan ook: Be Yourself. Wat ik ook nog een mooie quote vind is een quote uit The Notebook: “So it’s not gonna be easy. It’s going to be really hard; we’re gonna have to work at this everyday, but I want to do that because I want you. I want all of you, forever, everyday. You and me… everyday.”
Ik draag het liefst een mooie skinny jeans met een hemdje en een leuke blazer erop!
Eentje maar??? Oei, lastig! Uhm.. Ik denk mijn Sleek Rose Gold blush. Zorgt voor kleur op je wangen met een mooie shimmer erdoor!

Heb jij nog vragen voor mij? Stel ze dan gerust in de comments en ik beantwoord ze in de volgende Q&A.

Liefs van Tedje

 

Volg:
Delen:

11 Reacties

 1. 1 juli 2012 / 12:14

  ahw super leuk Tedje. Ik vind dit soort artikelen altijd erg leuk :) Fijne dag !

  • Tedje
   Auteur
   1 juli 2012 / 21:15

   Leuk om te horen Milou, dankjewel! ♥

 2. 1 juli 2012 / 12:58

  Leuke antwoorden! Leuk om af en toe zo’n blog te plaatsen.

 3. 1 juli 2012 / 13:02

  Leuk om te lezen, haha en dankjewel voor het complimentje over mijn vraag. Die kleur nagellak is trouwens pretty, I like! x

 4. 1 juli 2012 / 22:24

  Ik dacht eerst dat dit een tag was, maar dit vind ik toch veel leuker dan standaard vragen!

 5. 2 juli 2012 / 15:20

  Wat luek dat je mn vraag hebt beantwoord! Ik ga vanavond even je lievelingsliedje opzoeken ken hem nog niet!
  Jouw lievelingsfilma vind ik ook wel geweldig haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *