Leuk je kerstcadeaus inpakken

 photo IMG_3940a.jpg

Het lijkt nog ver weg, maar dat is het helemaal niet: Christmas is coming! Ik zag allemaal super leuke inpakmaterialen liggen bij Hema, daar moest ik wat mee! Vandaag laat ik zien hoe je simpel en ook nog eens heel leuk je kerstcadeaus kan inpakken. 

Ik ben helemaal geen creatieve DIY’er. Creatief met woorden kan ik wel zijn, maar ik word aardig onhandig als ik aan de slag moet met lijm, een schaar of een zaag.

 photo IMG_3929a.jpg

Bij Hema kocht ik een set inpakpapier (€1), folie decoratiesterren (€0,95), leuke naamlabels (€0,95), een zilver lint (€1) en drie papieren sterren (€1,50). Ik had nog een turkoois touwtje slingeren op mijn kamer en die pakte ik er ook nog bij.

 photo IMG_3937a.jpg

Het inpakpapier is sowieso al feestelijk doordat het zilver is. Ik combineerde het turkooizen naamkaartje met het turkooizen lint en het ziet er meteen al super leuk uit!

 photo IMG_3939a.jpg

De rode folie sterren plakte ik met een plakbandje (even dubbelvouwen zodat het dubbelzijdig plakband wordt!) op het cadeaupapier en ik pakte het cadeautje in met een zilveren lint. Een kartonkleurig naamkaartje eraan en het voelt meteen als een cadeautje!

Het hoeft helemaal niet moeilijk te zijn en je hoeft dus ook helemaal niet creatief te zijn. Creatief zijn ze bij Hema al geweest. Het is een kwestie van inpakken! Bij een cadeautje heb ik nog een reepje gestreept papier over het effen zilverpapier heen geplakt. Dat ziet er ook leuk uit! De grote sterren heb ik er nu ter decoratie bijgelegd, maar die kun je ook aan een cadeau vastmaken. Bij Hema hadden ze nog een heleboel andere leuke inpakgoodies. Grote kans dat ik toevallig nog een keer langs de Hema loop en dan een paar spulletjes meeneem….

 photo IMG_3934a.jpg

Vier jij kerst?

Liefs van Tedje

Volg:

10 Reacties

  1. 18 december 2014 / 10:48

    Heel leuk gedaan zo. Dat maakt het inpakken toch een beetje specialer op deze manier!

  2. 23 december 2014 / 07:43

    Dat ziet er superleuk uit! Wat een kunstwerk!

  3. 23 december 2014 / 22:12

    Wauw: ik vind het er echt prachtig uit zien zeg! En met mijn twee linkerhanden is er dus gelukkig nog hoop haha ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *