Leuke films die ik de laatste tijd heb gezien

films-om-te-kijken

Zin om na een drukke dag een avondje film te kijken? In je eentje, met vriendinnen of met je partner? Dat snap ik! Ik doe niets liever! Ik zet weer de leukste films op een rijtje die ik de laatste tijd heb gezien en die jij ook zou moeten zien! 

The Nice Guys

Ben je op zoek naar een film die je samen met je vriend kunt kijken? The Nice Guys is dan echt een aanrader! Ik heb een aantal keer goed moeten lachen. Ryan Gosling is een van mijn favoriete acteurs (hi Notebook!). In deze film speelt hij een totaal andere rol dan in The Notebook, maar daarom niet minder leuk. Aanrader!

Bridget Jones’s Baby

Als je de vorige films van Bridget Jones hebt gezien, móét je deze film ook gaan bekijken. Ik heb hem in de bioscoop gezien met mijn zusje en ik vond hem echt ge-wel-dig. Ik heb echt in een scheur gelegen! En dat Patrick Dempsey ook een grote rol speelt in de film, vonden we natuurlijk helemaal niet erg…

Hunt for the Wilderpeople

Zin in een bijzondere, niet-standaard film en hou je wel van Wes Anderson-films, zoals The Grand Budapest Hotel of Moonrise Kingdom. Je moet er wel van houden, maar de trailer geeft je een goede indicatie. Kijk dus van tevoren even of dit wat voor jou is!

Finding Dory

Waarom keek ik deze film pas afgelopen week?! Ik keek al zo lang uit naar Finding Dory, maar steeds kwam het er maar niet van om hem te kijken. Waarom? Geen idee, want ik kijk genoeg andere films. Maar ik heb hem nu eindelijk gezien, en wat was ‘ie leuk!! Ik heb zo hard gelachen, er zitten echt hele leuke stukken in. Aanrader als je van animatiefilms houdt!

Spotlight

Ik als journalist was erg benieuwd naar Spotlight, een film waarin een groep onderzoeksjournalisten van The Boston Globe grootschalig kindermisbruik ontdekt in de katholieke kerk van Boston. Ze ontdekken dat er vele priesters worden beschermd door de hoogste regionen van de kerk. Het is een wat trage film, dus je moet er wel echt even voor gaan zitten, maar ik vond hem erg goed! En dat vonden meer mensen, want de film sleepte twee Oscars in de wacht.

Playing for Keeps

Zin in een hersenloze meidenfilm die ook nog eens op Netflix staat? Bekijk dan zeker Playing for Keeps met de knappe Gerard Butler, love it! Geen hoogstaande film van de bovenste plank, maar zeker fijn voor een movienight met vriendinnen of als je een keer lekker alleen thuis bent.

Heb jij nog leuke films gezien de laatste tijd? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

10 Reacties

 1. 11 november 2016 / 07:09

  Playing for Keeps heb ik al een hele tijd geleden gezien en kan ik mezelf gewoon amper herinneren haha. Ik heb onlangs weer twee golden oldies gezien van Julia Roberts, namelijk Erin Brockovich en Pretty Woman. Heel leuk en zeker aanraders. Verder keek ik ook nog naar Sully en Inferno (beide van Tom Hanks), ook aanraders.

  • Tedje
   Auteur
   13 november 2016 / 19:08

   Ah, Pretty Woman is altijd goed! Sully en Inferno wil ik ook allebei nog zien, lijken me erg goed! Leuk dat jij ook zo’n filmfanaat bent!

 2. 11 november 2016 / 08:37

  Leuk lijstje! Bridget Jones’ Baby wil ik ook snell een keer kijken. The Nice Guys vond ik zelf wat minder, maar misschien is dat gewoon mijn genre niet helemaal.

 3. 11 november 2016 / 08:47

  Wat leuk! Bridget Jones’ Baby is ontzettend leuk inderdaad. Ik ben er in de bios heen geweest. Finding Dory wil ik eigenlijk ook nog graag zien hihi.

  • Tedje
   Auteur
   13 november 2016 / 19:09

   Finding Dory is zó leuk! Echt een aanrader!

 4. 11 november 2016 / 14:20

  Bridget Jones’ Baby moet ik echt dringend ook eens gaan kijken. De vorige Bridget Jones’ films vond ik geweldig dus deze moet ik ook gezien hebben :)

 5. 13 november 2016 / 15:05

  Jaaaa! Bridget Jones’s Baby is écht leuk! Spotlight klinkt trouwens ook als een mooie film. Binnenkort maar eens tijd voor maken dus. ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *