Leuke films die ik de laatste tijd heb gezien

leuke-films

Laatst deelde ik al 18 leuke meidenfilms die je op Netflix kunt bekijken, maar vandaag is het weer tijd voor een update van leuke films die ik de afgelopen tijd heb gezien! Kijk je mee? 

How to be Single

Er is een juiste manier van single zijn, een verkeerde manier van single zijn, en dan… heb je Alice. En Robin. Lucy. Meg. Tom. David.
New York zit vol met eenzame zielen op zoek naar de juiste match, echte liefde, een date, of gewoon iets daar tussenin. En ergens tussen de uitdagende berichtjes en one-night stands, hebben deze vrijgezelle allemaal iets gemeen, de noodzaak om te leren op de juiste manier single te zijn in een wereld vol met steeds veranderende definities van liefde. Daten in de stad die nooit slaapt is nog nooit zo leuk geweest.

Een heerlijke ontspannende film met hilarische scènes erin! De perfecte film voor een movie night met je vriendinnen of met je zussen! Ik vond How to be Single erg grappig, aanrader!

The Jungle Book

Mowgli voelt zich niet langer thuis in de jungle wanneer de angstaanjagende Shere Khan, de tijger die zichtbaar getekend is door de mens, bezweert alles te elimineren wat hij als een bedreiging ziet. Als Mowgli de enige plek die hij kent moet verlaten, begint hij aan een fascinerende reis op zoek naar zichzelf. In gezelschap van zijn strenge mentor, panter Bagheera, en de zorgeloze beer Baloo komt hij onderweg junglebewoners tegen die nu niet bepaald het beste met hem voorhebben. Kaa (stem van Scarlett Johansson), probeert het mensenjong te hypnotiseren met haar verleidelijke blik en stem, en koning Louie, probeert Mowgli het geheim te laten prijsgeven. Het geheim van de ongrijpbare en dodelijke rode bloem: vuur.

Ik was super benieuwd naar deze film en ik moet zeggen: ik was er erg van onder de indruk. Helemaal omdat je weet dat er slechts één ding echt is in de film: Mowgli. De rest is allemaal geanimeerd. Echt bizar! Als je hem nog in de bioscoop kunt zien: ga dat zeker doen, want dat maakt de beleving extra bijzonder.

Deadpool

Gebaseerd op Marvel Comic’s meest onconventionele antiheld. Deadpool vertelt het verhaal van Wade Wilson (Ryan Reynolds), voormalig lid van de Special Forces nu een huurling.
Na een duister experiment genezen zijn verwondingen razendsnel en bedenkt hij het alter ego Deadpool. Gewapend met zijn nieuwe gave en een goed gevoel voor (zwarte) humor gaat Deadpool op zoek naar de man die zijn leven bijna verwoestte.

Ik ben niet heel erg van de superheldenfilms, behalve Batman (die vond ik te gek!), maar ik besloot toch Deadpool samen met mijn vriend te kijken. Oh, en wat heb ik gelachen! Dit is meer een comedy dan een echte superhelden/actiefilm. Echt super grappig is ‘ie en ik vond het verhaal ook erg leuk. Ik heb me geen minuut verveeld tijdens de film!

Zootopia

Zootopia is een stad als geen ander, een moderne wereld met alleen dieren. De stad bestaat uit verschillende wijken zoals de chique Sahara Square en het ijskoude Tundratown. Het is een mengelmoes van dieren uit verschillende omgevingen die samenleven. Het maakt niet uit wie of wat je bent, van de grootste olifant tot de kleinste spitsmuis. Maar wanneer de optimistische officier Judy Hopps (Ginnifer Goodwin) zich aansluit bij de politie, ontdekt ze dat het niet zo makkelijk is als eerste konijn bij het politiekorps vol grote, stoere dieren. Vastberaden om zichzelf te bewijzen, grijpt ze de kans aan om een zaak op te lossen. Zelfs als dat betekent dat ze moet samenwerken met de welbespraakte, sluwe vos Nick Wilde (Jason Bateman) om het mysterie op te lossen.

I love animatiefilms! Ik heb ze allemaal gezien, dus deze kon niet ontbreken. Zootopia bevat lekker veel humor, heeft leuke, lieve, maar natuurlijk ook ‘slechte’ karakters. Het had zo een normale film kunnen zijn en dat is het goede aan animatiefilms: het verhaal erachter. Waarom zou een klein konijntje (aahw!) geen politievrouw kunnen worden? Als je van animatiefilms houdt, mag je deze zeker niet overslaan!

Room

Room vertelt het verhaal van Jack (Jacob Tremblay), een energiek jongetje van vijf dat liefhebbend wordt opgevoed door zijn ‘Ma’ (Brie Larson). Net als elke goede moeder probeert Ma haar zoon op een normale manier, veilig groot te brengen. Ze overlaadt hem met warmte en liefde, speelt spelletjes met hem en leest hem verhaaltjes voor. Maar hun leven is allesbehalve normaal: ze zitten opgesloten in een kamer van 3 bij 3 meter, zonder ramen, die door Ma eufemistisch ‘Kamer’ wordt genoemd. Ze heeft hier een eigen wereld gecreëerd voor Jack, en stelt alles in het werk om hem zelfs in deze verraderlijke omgeving een volwaardige opvoeding te geven. Maar als Jack steeds nieuwsgieriger wordt naar zijn situatie en Ma eraan onderdoor dreigt te gaan, verzinnen ze een plan om te ontsnappen.

Mijn god, ik heb een aantal keer mijn adem ingehouden terwijl ik naar Room keek. Een van de beste films die ik de laatste tijd heb gezien. Kippenvel! Dit is zo’n film waar je nog even van moet bijkomen als je hem hebt gezien. Ik was érg onder de indruk, absoluut een aanrader!

Bridesmaids

Het leven van Annie (Kristen Wiig) is een puinhoop: ze gelooft niet meer in de liefde en is altijd blut. Wanneer ze door haar beste vriendin Lilian (Maya Rudolph) als getuige op haar bruiloft wordt gevraagd, besluit ze Lilian en de hele groep bruidsmeiden mee te nemen op een wilde trip met het huwelijk als eindstation.

Dit is de leukste film aller tijden. Ik kan er niet omheen, zo is het gewoon! Ik beleef elke keer weer zoveel plezier als ik deze film kijk! Ik heb Bridesmaids al zo’n 20 keer gezien en dat resulteert in het feit dat ik de halve (of misschien wel bijna de hele) film kan meepraten. Love it!

Heb je nog zin om andere leuke films te kijken? Neem dan zeker een kijkje in mijn Movie Challenge! Ik houd al jaren bij welke films ik allemaal kijk!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

9 Reacties

 1. 2 juni 2016 / 07:52

  Leuk lijstje, ik heb zelf alleen how to be single gezien, heerlijke film!

 2. 2 juni 2016 / 08:57

  Ik vond how to be single leuk, gewoon zo’n lekkere kijkfilm. Vandaag wil ik room gaan kijken!

  • Tedje
   Auteur
   6 juni 2016 / 11:44

   Room is echt een aanrader! Een van de beste films die ik de laatste tijd heb gezien!

 3. 3 juni 2016 / 11:47

  How to be single en Jungle book lijken mij hele leuke films!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *