Leuke meidenfilms

Leuke meidenfilms

 photo safe-haven-5a.jpg

Ik maakte al eens een artikel met allemaal leuke meidenfilms, en vandaag is het tijd voor deel twee! 10 romantische films die je gezien moet hebben! 

The Ugly Truth

Controlfreak Abby Richter (Heigl) is hoofdproducente van een tv-programma. De kijkcijfers zijn niet al te best dus wordt Mike Chadway (Butler), presentator van foute mannenshow The Ugly Truth, aangetrokken. Mike doet het erg goed en iedereen wil dat hij blijft. Behalve Abby, want ze vindt hem maar een botte boer. Dan komt Abby de ware tegen en Mike biedt aan om haar te helpen deze charmante arts aan de haak te slaan…

No Strings Attached

Emma (Natalie Portman) is een drukbezette arts die een schijnbaar perfecte regeling heeft getroffen met haar beste vriend Adam (Ashton Kutcher): een seksuele relatie zonder verplichtingen. Kunnen ze echter beste vrienden blijven wanneer hun relatie meer dreigt te worden?

Friends With Benefits

Nadat ze ieder een rampzalige relatie hebben beëindigd, besluiten een vrouwelijke headhunter (Mila Kunis) en haar nieuwste klant (Justin Timberlake) om seksmaatjes te worden. Ze beloven elkaar om ermee te stoppen wanneer een van beiden emotioneel gebonden raakt. In het begin gaat het goed, maar al snel worden de twee vrienden verliefd en moeten ze erachter zien te komen wat ze voor elkaar betekenen.

Love & Other Drugs

Maggie (Anne Hathaway) is een vrolijke vrije geest, die zich door niets en niemand laat binden. Ze komt haar gelijke tegen in Jamie (Jake Gyllenhaal), wiens onstuitbare en vrijwel feilloze charme hem goed van dienst is bij de vrouwen. Zijn kwaliteiten komen ook van pas in de moordende concurrentiestrijd in de verkoop van farmaceutische middelen. De ontluikende en onconventionele relatie van Maggie en Jamie overvalt hen allebei, wanneer hun zorgeloze verhouding voor beiden steeds belangrijker wordt. Ze raken verslaafd aan de ultieme drug: de liefde.

The Last Song

Het leven van de 17 oude Veronica ‘Ronnie’ Miller (Miley Cyrus) wordt totaal anders als haar ouders gaan scheiden. Haar vader verhuist van New York naar Tybee Island. Veronica is daar woedend over maar haar moeder vindt dat Ronnie en haar broertje de zomer maar met haar vader moet doorbrengen. Ze hebben bijna niets gemeen, behalve hun liefde voor muziek. 

Safe Haven

De mysterieuze Katie arriveert in het kleine dorpje Southport in North Carolina. Haar plotse komst roept bij de hechte community vragen op over haar verleden. Katie lijkt vastbesloten om te voorkomen een persoonlijke band op te bouwen met iemand, totdat een reeks gebeurtenissen er voor zorgt dat ze in twee relaties getrokken wordt: een met Alex, een weduwnaar en winkeleigenaar met twee jonge kinderen, en met haar alleenstaande buurvrouw Jo. Ondanks haar terughoudendheid raakt ze in toenemende mate betrokken bij Alex en zijn familie. Maar zelfs als ze verliefd wordt blijft ze worstelen met het duister geheim dat haar blijft achtervolgen…

One Day

Nadat Emma (Anne Hathaway) en Dexter de nacht met elkaar hebben doorgebracht op 15 juli 1988, worden hun levens gevolgd. Twintig jaar lang zien we op 15 juli hoe het met hen gaat en hoe hun levens met elkaar verwikkeld zijn. 

27 Dresses

Jane (Katherine Heigl) is al jaren smoorverliefd op haar baas George. De lange, stressvolle dagen die ze maakt op haar werk zijn allemaal bedoeld om hem te imponeren, maar tot op heden zonder succes. In haar vrije tijd heeft Jane eigenlijk maar één hobby: de rol van bruidsmeisje vervullen op zoveel mogelijk bruiloften. Twee huwelijken op één dag? Jane laat zich gewoon per taxi van locatie naar locatie rijden, ondertussen op de achterbank van outfit wisselend. Journalist Kevin doet verslag van bruiloften en komt Jane tegen. Ze intrigeert hem en hij gaat op onderzoek uit om te achterhalen waarom het bezoeken van bruiloften haar zo bevalt. De hele situatie wordt nog wat gecompliceerder als Janes zus Tess opduikt: jonger, sprankelend en in één klap smoorverliefd op baas George. Verlegen Jane durft er niets van te zeggen en slikt al haar commentaar in, maar die bom zal toch ooit moeten barsten..

Killers

De perfecte vrouw Jen (Katherine Heigl) ontmoet haar ideale man Spencer (Ashton Kutcher) als op vakantie in Nice (Frankrijk) met haar ouders. Spencer is huurmoordenaar van beroep en hoewel hij zijn baan opgeeft als hij met Jen trouwt, wordt hij jaren later nog steeds achtervolgd door zijn verleden…

Heb jij een van deze films al eens gezien?

Liefs van Tedje

Volg:

32 Reacties

 1. 3 oktober 2013 / 08:30

  Ik heb ze allemaal al gezien! Ik vind when in Rome ook echt heel leuk!

 2. 3 oktober 2013 / 08:40

  Leukk ik hou van dit soort films! :-)

 3. 3 oktober 2013 / 09:06

  Een paar film heb ik al gezien, maar er zit weer wat inspiratie bij voor de komende tijd!

 4. 3 oktober 2013 / 09:24

  Ik ben dol op leuke meidenfilms, heerlijk gezellig wat vriendinnen uitnodigen, mooie film op, lekkere hapjes erbij en kletsen en film kijken, gewoon net als vroeger. Friends with benefits vond ik erg tof!

 5. 3 oktober 2013 / 09:31

  No Strings Attached, Friends With Benefits en 27 Dresses heb ik allemaal gezien. No Strings Attached vond ik de allerleukste! De rest van de films gaat op m’n watchlist op IMDB, heb ik weer wat te doen de komende weken :D

 6. 3 oktober 2013 / 10:15

  Love & other Drugs was vorige week op de tv! Toen heb ik hem gezien, wel onwijs gelachen ook, Anne Hathaway acteert echt geweldig!
  Safe Haven staat nog op mijn lijst, lijkt me erg boeiende film.

 7. 3 oktober 2013 / 10:50

  Ik heb ze nog niet allemaal gezien, dus bedankt voor de tips!

 8. Amanda
  3 oktober 2013 / 10:53

  Ik heb ze bijna allemaal gezien, behalve One Day en Safe Haven! Ben benieuwd naar One Day.

  • Tedje
   Auteur
   3 oktober 2013 / 16:04

   One Day is echt prachtig, echt een aanrader!

 9. 3 oktober 2013 / 11:22

  Super leuke films! Alleen de ugly truth heb ik nog niet eens gezien!!!!!!… lijkt mij een erg leuke film

 10. 3 oktober 2013 / 14:05

  Ik heb ze allemaal gezien (behalve One Day) en ze zijn allemaal zoo leuk!

 11. 3 oktober 2013 / 15:40

  Ik heb alles al gezien, behalve Safe Heaven hihi. Ik ben echt een movie freak :)

 12. Marij
  3 oktober 2013 / 16:25

  Save Haeven is prachtig. Bedankt voor de tips Tedje.

 13. 3 oktober 2013 / 17:05

  Safe Haven wil ik super graag weer eens zien, vond hem de eerste keer in de bioscoop erg mooi.

 14. 3 oktober 2013 / 17:28

  Ik heb deze bijna allemaal gezien. Inderdaad echt perfecte meiden films. Safe Haven is zoooo leuk! :D

 15. 3 oktober 2013 / 18:54

  Handig artikel, ik heb ze nog lang niet allemaal gezien! The Ugly Truth blijft wel echt leuk.

 16. 3 oktober 2013 / 19:34

  Jeetje ik dacht dat ik de meeste meidenfilms wel had gezien, maar ik ken hiervan veel nog niet!

 17. 3 oktober 2013 / 19:56

  De meesten heb ik nog nooit gezien, komt ook omdat we meestal actie/thrillers kijken omdat mijn vriend niet zo van dit soort films is maar er zitten wel een paar tussen die me leuk lijken, dus ik zet ze even op mijn lijstje!

 18. 3 oktober 2013 / 20:06

  Heerlijk zulke films! Lekker op de bank met vriendinnen, thee en kaarsjes aan en dan zo’n fijne film op :)

  • Tedje
   Auteur
   3 oktober 2013 / 23:09

   Precies, zo zag ik het ook helemaal voor me!

 19. 3 oktober 2013 / 23:29

  Killers en One Day wil ik nog wel zien! Ik heb laatst nog No strings attached gekeken, die blijft leuk. :)

 20. Elodie
  13 oktober 2013 / 17:23

  Ga vandaag One Day en the Last Song maar eens kijken, de rest van het lijstje al gezien!

  • Tedje
   Auteur
   13 oktober 2013 / 22:40

   Leuk Elodie! Ik hoop dat je ze leuk vindt, maar dat kan bijna niet anders ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *