Leuke tags voor je blog

tags_voor_je_blog

Als jullie mijn blog al wat langer volgen, zien jullie regelmatig tags voorbij komen. Ik hou ervan om vragenlijstjes in te vullen! Vandaag zet ik een aantal tags op een rijtje die je misschien nog niet hebt ingevuld op je eigen blog. Heb je geen blog? Geen nood, dan kun je gewoon oude tags van mij teruglezen. 

Something about food tag 
Deze tag over eten bedacht ik zelf en is al door ontzettend veel bloggers overgenomen. Echt heel erg leuk om te zien! Heb jij deze al gedaan?

Three things tag
Een tag waar je steeds drie dingen moet opnoemen per vraag. Drie dingen die op je bureau liggen, in je tas zitten, favoriete sporten, dingen waar je gelukkig van wordt. Kortom: een hele uitgebreide en afwisselende tag.

Instagram tag
Ik ben dol op Instagram en als ik een foto maak, denk ik meteen: is deze geschikt voor op Instagram? I know, dat gaat wat ver, maar volgens mij ben ik niet de enige. Deze tag gaat onder meer over je eerste foto op Instagram, welke foto de meeste likes kreeg en op welke foto jij het leukst op staat.

Serie tag
Ik ben dol op series en deze tag staat dan ook helemaal in het teken daarvan! Wat mijn lievelingsserie of all time is, wie mijn favoriete love couple is en welke serie ik nog graag wil zien, kom je allemaal in de serie tag te weten.

Musical tag
Musicals, you hate them or you love them. Nou, bij mij is het overduidelijk het laatste. Ik ben opgegroeid met het gaan naar musicals en daar ben ik mijn ouders ontzettend dankbaar voor. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik inmiddels al een heleboel musicals heb gezien! In deze tag kom je meer te weten over wat mijn favoriete musical is en welke ik nog wil zien.

Gewoon Nederlands tag
Een van de meest originele tags uit blogland: de Gewoon Nederlands tag. Ik vertel onder andere over mijn favoriete stamppot, mijn favoriete accent en mijn favoriete Nederlandse gezegdes.

Wil je nog meer tags doen? Kijk dan eens op deze pagina op mijn blog. Misschien staat er nog een leuke voor je tussen!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

13 Reacties

  • Tedje
   Auteur
   3 juni 2015 / 10:04

   Oeh, die ken ik nog niet! Die ga ik onthouden!

 1. 1 juni 2015 / 20:50

  Oeeh, heel leuk allemaal! Ik ga ze onthouden.

  • Tedje
   Auteur
   3 juni 2015 / 10:03

   Haha, graag gedaan! Ik ben benieuwd welke tags je allemaal gaat invullen!

 2. 3 juni 2015 / 10:56

  Vroeger deed ik heel veel tags, tegenwoordig niet meer zo! Misschien weer eens beginnen…?

  Liefs, Elbrich

 3. 3 juni 2015 / 11:24

  Wat leuk dat je dit lijstje deelt! Ik heb de meeste al ingevuld haha.

 4. 14 juni 2015 / 17:15

  Leuk! Ik heb al heel lang geen tag meer gedaan dus misschien is dit nog wel iets voor binnenkort!

 5. 7 december 2015 / 18:09

  Wat een handig artikel! Die ga ik opslaan ;-) En heb ook even jouw ingevulde tags gelezen, superleuk!

 6. 24 januari 2016 / 20:05

  Wat leuk! Hier ga ik er zeker een paar van doen binnenkort!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *