Liebster Blog Tag

Liebster Blog Tag


Een paar dagen geleden werd ik getagd door Lounabeauty voor de Liebster Blog Tag. Bedankt daarvoor! Bij de Liebster Blog Tag gaat het erom dat je mensen met een opkomende blog of een blog die extra aandacht verdient, laat merken dat je het ze gunt dat er meer mensen een kijkje nemen op haar/zijn blog.  Ben jij benieuwd welke blogs ik heb getagd? 

1. by-yara.nl 
Yara is 18, bijna 19, en is bijna altijd vrolijk. Ze doet momenteel de opleiding onderwijsassistent en ze werkt bij de Albert Heijn. Yara blogt over van alles: beauty maar ook heel veel persoonlijke dingen. Ze heeft een leuke en grappige schrijfstijl, daar hou ik van! Ze heeft sinds kort een eigen domein, een grote stap maar wel heel erg gaaf! Haar blog is zeker de moeite waard om een keer te bekijken! Snel doen dus!

2. adorablebooks
Adorablebooks is een blog geschreven door 4 meiden: Danique (van Glambeauty), Dieuweke, Lisanne en Danique V. Ze schrijven met zijn vieren over boeken: recensies dus! Ik hou zelf heel veel van lezen, dus ik vind het leuk om af en toe eens een recensie te lezen over een nieuw boek. Ze schrijven vooral over chicklits, fantasy en thrillers. Wat ik heel leuk vind is dat je op hun blog kunt zien welke boeken de meiden momenteel aan het lezen zijn. 

3. Kissfromamango
Kissfromamango: zo heet de blog van Ariane. Ze is 17 jaar en zit in 5 vwo. Ze heeft een passie voor fotografie, beauty en fashion. Hierover schrijft ze dan ook op haar blog. Neem zeker even een kijkje op haar blog, want ze schrijft over leuke en originele dingen!


4. Pretty Brilliant
Joyce is het brein achter Pretty Brilliant. Naast schrijven houdt Joyce van winkelen, zingen, met make-up te spelen, knuffelen met haar vriend en afspreken met haar vriendinnen. Ze schrijft voor een tekstbureau en ze studeert cultuurwetenschappen in Maastricht. Pretty Brilliant is een hele leuke blog over make-up en alles wat daarbij hoort. Joyce heeft een hele prettige en grappige schrijfstijl, daar hou ik van!

Welkom op Pretty up!
5. Pretty Up 
De eigenaar van Pretty up is Nina, een 16 jarig meisje die dol is op bloggen, shoppen en beauty. Dingen als shoplogs en reviews zie je vaak voorbij komen op haar blog, heel erg leuk. Ook schrijft Nina over fashion en over haar eigen leven. Dit soort dingen maakt een blog heel persoonlijk, wat ik altijd leuk vind om te lezen.

Kennen jullie deze blogs al? Zo nee: neem zeker even een kijkje!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

7 Reacties

  1. 1 januari 2012 / 19:18

    Aaaaah wat lieffff Ted! De rest van de blogs heb ik ook meteen even bekeken, al kende ik er al een paar :) X

  2. 2 januari 2012 / 15:10

    Awh nogmaals dankjewel dat je mij hebt genoemd! Ik had nog geen tijd om te reageren maar ik vind het echt heel cute! Ik ga de tag binnenkort ook doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *