Like Teddlicious on Facebook!


Het moest er maar eens van komen, ik heb een Facebook-pagina aangemaakt voor mijn blog! 

Je kunt Teddlicious dus vanaf nu volgen via Facebook! Op mijn Facebook-pagina zullen niet alleen nieuwe blogposts voorbij komen, maar ook extraatjes zoals foto’s! Ik heb al een album aangemaakt genaamd ‘Nagellak Swatches’. Hier staan alle swatches van mijn blog overzichtelijk bij elkaar.

Als ik in het vervolg winacties ga organiseren op mijn blog, is de mogelijkheid er dat je mij kunt volgen via Facebook voor een extra winkans! Dat is altijd leuk natuurlijk.
Wist je trouwens ook dat je mij kunt volgen via Bloglovin‘ en Twitter
Liefs van Tedje

Volg:

4 Reacties

  1. 18 maart 2012 / 09:21

    Leuk! Ik like je op Facebook :-)
    Heb je mijn pagina ook al ontdekt? ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *