List: Things I’m looking forward to

List: Things I’m looking forward to

 photo ThingsImLookingForwardTo.jpg

Ik ben net Lena Lijstje. Ik maak namelijk overal lijstjes van. Dingen die ik nog moet doen, films die ik nog wil zien, boeken die ik nog wil lezen. Vandaag heb ik een lijstje gemaakt met dingen waar ik naar uitkijk.

– De nieuwste aflevering van Wie is de Mol? Wat een prachtig programma is dat toch! Ik kijk nooit tv (wel heel veel series en films), maar voor WIDM blijf ik thuis. Heerlijk, al die complottheorieën en verdenkingen. Mark my words: ooit doe ik mee aan Wie is de Mol? (You wish, Tedje!!)
– Het concert van Beyoncé in maart en van Justin Timberlake in april. My god, wat heb ik daar ontzettend veel zin in! Ik kan niet geloven dat ik Queen B. nog een keer ga zien!
– Alle 30 afleveringen die ik nog tegoed heb van Once Upon a Time.
– Op een regenachtige zondag Nicholas Sparks films kijken (zoals The Notebook, Dear John en Safe Haven).
– Binnen zitten en kijken naar de eerste sneeuwvlokjes die gaan vallen. Dat ik vooral NIET met het openbaar vervoer moet op die dag. Natuurlijk wel even naar buiten zodra er een dik pak sneeuw ligt om een klein sneeuwballen gevecht te doen. Daarna gauw weer naar binnen voor warme chocolademelk.
– Alle 35 afleveringen die ik nog moet kijken van The Vampire Diaries.
– De dag dat ik Gossip Girl weer vanaf S01E01 kan kijken. Op dit moment volg ik te veel series (lees: zeven) om weer te beginnen met Gossip Girl. Zodra ik het weer rustiger heb met series kijken (komt die tijd nog wel? Dan heb ik misschien weer een nieuwe serie gevonden die ik wil kijken), ga ik dat écht doen. Want GG blijft gewoon het allerleukst van alle series.
– De 30e mijn certificaat voor bedrijfsjournalistiek in ontvangst nemen.
– Dit weekend weer lekker naar mijn vriend in Maastricht.

Zijn er nog dingen waar jullie naar uitkijken? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

17 Reacties

 1. 17 januari 2014 / 06:27

  Superleuk artikel! WIDM is ook het enige programma dat ik echt kijk/volg :D. Verder kijk ik uit naar het moment dat mijn examens klaar zijn. Nog twee weekjes wachten!

  • Tedje
   Auteur
   17 januari 2014 / 10:52

   Nog heel veel succes Anneloes! Kick some ass!

 2. 17 januari 2014 / 06:48

  Leuk om te lezen! Je kijkt naar erg toffe dingen uit :)

 3. Rianne
  17 januari 2014 / 09:16

  Ik kijk uit naar het einde van de tentamenweken!

 4. 17 januari 2014 / 10:45

  Leuke dingen :)
  Ik kan ook niet wachten tot de nieuwe aflevering van wie is de mol :D
  Veel plezier in Maastricht bij je vriend!

 5. Wendy (B)
  17 januari 2014 / 10:56

  Het staat nog niet vast maar hopelijk op reis gaan!

 6. 17 januari 2014 / 11:25

  Ik kijk uit naar de vakantie, want ik wil zo graag op vakantie. En het oppakken van mijn studie.

 7. 17 januari 2014 / 11:33

  Dat klinkt heerlijk! Ik kijk uit naar mijn laatste examen. Of eigenlijk net daarna :P

 8. 17 januari 2014 / 12:47

  Leuke dingen heb je om naar uit te kijken! Ik kijk erg uit naar september, dan begin ik met mijn nieuwe opleiding voor verpleegkundige. Maar voordat het zover is kijk ik eerst uit naar de mail waarin staat dat ik aangenomen ben.

 9. 17 januari 2014 / 14:36

  Ik kijk ook uit naar het concert van Beyonce! De vorige keer lukte het niet met kaartjes maar nu gelukkig wel! Can’t wait!

 10. 17 januari 2014 / 22:13

  Oeh ben je bijna klaar met je studie? :D Je hebt wel echt nog enorm veel afleveringen tegoed als ik het zo lees, haha! Ik hoop dat we nog een weekje met wat sneeuw krijgen en dan linea recta richting lente, daar maak je me het gelukkigst mee.

 11. 18 januari 2014 / 20:19

  Ja, WIDM is gaaf! Ik ga alleen een stuk lastig volgen helaas omdat ik dan op reis ben door Nieuw Zeeland. Iets waar ik zeker naar uit kijk dus!

 12. 19 januari 2014 / 16:36

  Ik ben zoo jaloers dat je naar Beyoncé gaat, echt supervet!

 13. Lin
  20 januari 2014 / 22:43

  Wat een leuke dingen heb je in het vooruitzicht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *