Look of the day met Hema

Look of the day met Hema

 photo IMG_2845a.jpg

Ik ben dol op alle schoolspullen en hebbedingetjes van Hema, maar de make-up van Hema is ook zéker niet verkeerd! Vandaag staat er weer eens een look of the day online. Dit keer met producten van Hema!

 photo IMG_2831a.jpg

Deze drie producten staan centraal in de look. Ik gebruikte een lichte foundation, een beetje poeder en een likje mascara en een klein beetje oogpotlood.

 photo IMG_2835a.jpg

Als blush gebruikte ik de binnenste twee kleuren uit dit Bronzing highlighter doosje van Hema. Ik heb de Pink skintone variant voor een lichte huid met een rossige ondertoon. Verder heb je nog de varianten Yellow skintone voor de lichte tot medium huid met een gele ondertoon en Dark skintone voor de donkere teint. Ik denk dat Yellow skintone ook wel mooi bij mij zou passen, want daar zijn de binnenste twee kleuren meer perzikachtig.

 photo IMG_2837a.jpg

Het bruin van de vakantie is weer van mijn gezicht af, dus mijn gezicht kan wel een beetje kleur gebruiken. Helemaal omdat de rest van mijn lichaam wel nog redelijk bruin is. Deze Bronzing Pearls zijn daarvoor ideaal!

 photo IMG_2833a.jpg

Voor een glansje op mijn lippen gebruikte ik de Pretty Lips in Velvet Mauve (go Hema voor leuke namen!!). Een lekker basic kleurtje dat altijd goed is. Deze lipstick is eigenlijk meer een lipbalm met een kleurtje. Het product glijdt echt over je lippen en bevat ook nog eens SPF 15!

 photo IMG_2862b.jpg

Een beetje kleur op mijn wangen met de blush en de bronzer en ik gaf mijn lippen een licht glansje met de Pretty Lips! De rest van de look hield ik simpel. Het hoeft niet altijd zoveel poespas te zijn ;)

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

16 Reacties

 1. Jeanne
  11 september 2014 / 07:06

  Die pealrs zijn echt mooi en fijn !!

 2. 11 september 2014 / 08:00

  Nu wil ik ook die pearls, zie zien er zo mooi uit!

 3. 11 september 2014 / 08:14

  Aah staat je super, heel draagbare en mooie look <3

 4. 11 september 2014 / 10:08

  MooI! Ik vind je vrolijke foto’s zo leuk:)

 5. 11 september 2014 / 10:58

  Ik vind het ook echt een hema look. Op een goede manier. Gewoon fris en clean.

  • Tedje
   Auteur
   11 september 2014 / 16:06

   Thanks, Mirne! Dat wilde ik precies uitstralen. Niet te veel poespas. Gewoon. ;)

 6. 11 september 2014 / 14:18

  wat een mooie look met mooie producten, vind de blush mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *