How-to: The Body Shop 4-Step Smokey Eye Kit

How-to: The Body Shop 4-Step Smokey Eye Kit

Vandaag wil ik jullie een look of the day laten zien met een how-to foto stappenplan erbij. . Ik heb de 4-Step Smokey Eye Kit van The Body Shop gebruikt, waar ik al eerder een review over schreef. Ik vroeg in dat artikel of jullie graag een look wilde zien, en daarop reageerden jullie enthousiast. Benieuwd naar een stappenplan en het resultaat? 

1. Breng oogschaduwbasis aan over je bewegende oogleden. Dit zorgt ervoor dat je oogschaduw langer blijft zitten en op zijn plek blijft. Ook zorgt het ervoor dat de kleuren beter tot zijn recht komen.

2.  Dep je platte oogschaduwkwast in de witte shimmery kleur links boven. Verdeel de kleur over heel je bewegende ooglid.

3. Dep dezelfde kwast daarna in de lichtbruine kleur rechtsboven. De kleur breng je aan op de buitenste helft van je bewegende ooglid.

4. Dep een kleinere, dunnere oogschaduwkwast in de donkerbruine kleur linksonder. Zet de kleur aan in je arcadeboog. Het hoeft nog niet zo heel netjes, want zo meteen ga je het blenden(vervagen).

5. Blend de donkere kleur goed. Je wil geen harde lijnen zien, dit maakt het onnatuurlijk.

6. Breng met de platte kwast nog een beetje witte highlighter aan onder je wenkbrauw. Voor een extra shimmery effect kun je ervoor kiezen om de gouden shimmers over de witte highlighter aan te brengen. Dit kun je gewoon met je vingers doen.

7. Zet met het bruine oogpotloodje dat bij het kitje zit een lijn onder je onderste wimperrand. Dep daarna een dun kwastje in de donkerbruine kleur en breng deze aan over het oogpotloodlijntje.

8. Breng een eyeliner aan. Ik gebruik de Go Get Bronzed eyeliner van Catrice. Dit is een mooie bronzen eyeliner. Krul je wimpers en breng mascara aan en je bent klaar! Ik gebruikte een mascara van Clinique.

De look.

Wat vind jij van deze look? 

Liefs van Tedje

Volg:

13 Reacties

  • 6 februari 2012 / 13:51

   Het is zeker een handig palette, ookal zitten er maar 4 kleuren in. Je kunt er alle kanten mee op!

 1. 6 februari 2012 / 22:44

  Mooie look hoor! Heb het pallette ook en gebruik hem best veel :)

 2. 9 februari 2012 / 20:24

  Toffe look! Ik vind bruintinten altijd erg mooi ;)

 3. 1 maart 2012 / 10:54

  Echt een heel erg mooie look! Staat super bij je ogen…en leuk ook dat je nog een foto van ver weg toevoegt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *