Looks die geschikt zijn voor elk seizoen

Ben je het ook zo zat om voor elk seizoen een compleet nieuwe garderobe aan te schaffen? Ik ook! Iedereen zou kledingstukken in zijn of haar kledingkast willen hebben die geschikt zijn voor elk seizoen. Daarom heb je een basisgarderobe nodig. Denk aan een zwarte blazer, de little black dress, een perfecte jeans en een goed paar sneakers. In dit artikel vertel ik alles over looks die geschikt zijn voor elk seizoen.

Zakelijke look

De zakelijke look is tijdloos. Denk hierbij aan een blazer en een pantalon. Deze kleding items zijn geschikt voor elk seizoen. Een zwarte blazer kan oneindig gecombineerd worden. Wanneer je een zakelijke afspraak hebt, kan het de outfit net de finishing touch geven dat het nodig had. Ook, kan een blazer leuk zijn met een wat stoerdere outfit. Een blazer kan bijvoorbeeld gecombineerd worden met een leuke hoodie of een mooie croptop. Dit geldt ook voor de pantalon. Van zomer tot winter, deze items zijn altijd een goede keuze.

Little black dress

De zogenoemde little black dress is niet meer weg te denken uit je gardarobe. Dit kledingstuk kun je dragen bij feestelijke gebeurtenissen, maar ook erg casual. Denk aan dikkere panty´s, grovere sieraden en sneakers of stoere laarsjes. Dit kledingstuk komt voor elke gelegenheid te pas en is daarom onmisbaar in jouw kledingkast!

De perfecte jeans

Een goede jeans is onmisbaar in je kast. Waar zouden we zijn zonder een comfortabele jeans? Bijna iedere vrouw heeft er wel één in haar kledingkast. Elk jaar zijn er weer nieuwe modellen, van boyfriend tot skinny jeans. Ze blijven elk jaar terugkeren. Logisch! Wanneer je de perfecte jeans hebt gevonden, kun je ze elk seizoen dragen.

Een goed paar sneakers

Of je ze nu casual draagt, onder een jeans, of stijlvol onder een jurk. Sneakers gaan altijd mee. Een goed paar sneakers kunnen je look volledig afmaken. Probeer eens sneakers van een merk als Mason Garments. Kijkend naar de Mason schoenen dames zijn er veel tijdloze schoenen te vinden die elk seizoen gedragen kunnen worden.

In samenwerking met Mason Garments

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *