L’Oréal Paris Super Liner Luminizer

L’Oréal Paris Super Liner Luminizer

Eyeliner is een product dat (bijna) ieder meisje in haar make-up stash heeft. Er zijn verschillende soorten eyeliners: gelliners, vloeibare eyeliner, eyeliner in potloodvorm. De eyeliner die ik vandaag aan jullie ga laten zien is een vloeibare eyeliner: L’Oréal Paris Super Liner Luminizer. Ik heb hem in de kleur Dark Sapphire voor ‘Blue Eyes’. Er zijn nog twee kleuren namelijk Black Diamond voor ‘Brown Eyes’ en Black Amethyst voor ‘Hazel Eyes’. Zijn jullie benieuwd naar Dark Sapphire?


De verpakking van de Super Liner Luminizer vind ik erg mooi: chique met dat goud en blauw. Het applicatortje ziet er anders uit dan dat we gewend zijn. Het is een soort vilten stiftje. Het kwastje is stevig, dat vind ik fijn. Persoonlijk vind ik het kwastje niet zo fijn werken. Je kunt er niet echt een heel dun lijntje mee zetten, wat ik persoonlijk altijd wel mooi vind. Als je houdt van wat dikkere lijntjes, is deze eyeliner zeker geschikt voor jou. Wat ik ook jammer vind is dat als je te hard met het kwastje duwt als je het lijntje zet, duw je als het ware de kleur (eyeliner) weg. Niet te hard drukken dus. De eyeliner blijft wel goed zitten, dat is een pluspunt! Ook is het ’s avonds weer makkelijk te verwijderen met make-up remover. Je hebt wel eens met eyeliners dat er kleine klontjes achterblijven wanneer je het product van je ogen afhaalt, maar dat is bij deze Luminizer niet het geval.

Wat vind jij van de Super Liner Luminizer? 

Liefs van Tedje

Volg:

7 Reacties

 1. 7 januari 2012 / 10:06

  Een eyeliner die goed blijft zitten is altijd een pluspunt! :) Ziet er goed uit!

 2. 7 januari 2012 / 10:55

  Het kwastje lijkt mij ook niks, maar de eyeliner ziet er wel goed uit.
  Liefs, xxx

 3. 7 januari 2012 / 12:58

  Dekleur van de eyeliner ziet er mooi uit. Jammer dat hij niet zo handig is in gebruik…

 4. 7 januari 2012 / 14:23

  Wat een mooie kleur! Ik ben altijd erg slecht met zulke eyeliners, kan er nooit heel erg precies een lijntje mee zetten haha!

 5. 7 januari 2012 / 16:18

  Ik heb hem niet maar hij lijkt me fijn, en een leuke kleur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *