LOVE: Fashionchick hoesje

 photo IMG_4196a.jpg

Ik hou van dingen die zwart en wit zijn. Kijk alleen maar in mijn kast; ik heb echt heel veel zwarte kleding. Mijn kamer? Ik heb een zwarte en een witte muur, zwarte en witte kastjes. Mijn toekomstige interieur? Tja, dat wordt ben ik bang toch ook heel veel zwart en wit. Daarom vind ik dit “Hello pretty stranger” hoesje van Fashionchick in samenwerking met Smartphonehoesjes.nl echt helemaal te gek! En nog eens fotogeniek ook!

 photo IMG_4189a.jpg

 photo IMG_4182a.jpg

Het werd weer eens hoog tijd dat ik een ander hoesje om mijn iPhone 5 deed. Ik had nog steeds en lichtgroen hoesje met fleurige bloemen, niet echt winters, vinden jullie wel? Dit hoesje is helemaal stylish en hij ligt ook nog eens lekker in de hand!

Op Smartphonehoesjes.nl kun je niet alleen terecht voor deze leuke Fashionchick hoesjes (er zijn nog veel meer leuke versies, bijvoorbeeld een met de quote Normal is Boring of You had me at hello), maar bijvoorbeeld ook voor een OnePlus One hoesje, een iPad Air 2 hoes of een Lumia 530 hoesje voor je Nokia.

 photo IMG_4190a.jpg

Volg:
Delen:

8 Reacties

  1. 13 december 2014 / 00:03

    Witte hoesjes worden op één of andere manier bij mij altijd heel snel een beetje smoezelig. Ik kies dus liever voor een andere kleur of voor zwart met wit ipv wit met zwart. ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *