LOVE: Mrs. Carter Show World Tour

Eindelijk was het dan zover. Naar dit moment had ik maanden uitgekeken. Ik zou Beyoncé Knowles-Carter in het echt gaan bewonderen. Ik ging samen met een vriendin, haar broertje en een vriendin van hem, met z’n vieren dus. We waren al op tijd van huis weg gereden, want we waren een beetje bang geworden van de lange rijen die we voorbij hadden zien komen op Twitter van het concert van zondag. Maandag was ik bij het concert van mijn favoriete artiest: Beyoncé.

We aten nog wat bij de McDonalds, reden naar de Ziggo Dome en gingen in de rij ‘Zuid’ staan met onze kaartjes nadat we tien keer hadden gecontroleerd of we de kaartjes daadwerkelijk bij ons hadden. Onze kaartjes waren gewoon geldig, in tegenstelling tot vele kaartjes, want er stonden een aantal hysterische meiden bij de deur die een vals kaartje hadden bemachtigd. Zonde. Toen we binnen kwamen, kochten we gelijk muntjes (die overigens achterlijk duur zijn, maar dat terzijde) en haalden we wat drinken.

We zaten op de tweede ring, vak 213 op rij 13. Helemaal achterin. Er zat niemand achter ons, hoger dan wij zaten kon je niet zitten. Dat betekende dat ons uitzicht niet je-van-het was, maar hey, we gingen Beyoncé bewonderen!

Wachten op Beyoncé. Bizar om te zien hoeveel mensen er waren. 

Eva Simons stond in het voorprogramma. Ze zong (lees: playbackte) een aantal (voor mij onbekende) liedjes en sloot af met ‘This is Love’. Leuk, maar daar kwamen we natuurlijk niet voor. Queen Bee liet nog even op zich wachten, maar na een half uurtje was ze daar dan. De fangirl in mij kwam naar boven en ik stond als een gek te gillen toen de lichten uitgingen. Overal verschenen flitsers van camera’s. Toen kwam ze uit de grond en opende met Run the World. Ge-wel-dig! Kippenvel over mijn hele lichaam en ik kon het nog steeds niet bevatten dat ze daadwerkelijk daar stond.

Hier was ze inmiddels verhuisd (natuurlijk in stijl in een glitter catsuit aan een touw, door de lucht zwierend)

Queen Bee hijst zichzelf in maar liefst acht verschillende, sexy outfits. Alle hits kwamen voorbij: Crazy in love, End of Time, Irreplacable, Single Ladies, Resentment, en ook Naughty Girl passeerde de revue. Ze zong ook Baby Boy, Freakum Dress, Flaws and all, 1+1 en Love on Top.

Ze sloot af met mijn favoriet Halo. Ze bedankte de band, het doek viel en de lichten gingen aan. Het was voorbij. Een vrij abrupt einde naar mijn idee. Geen toegift, geen extra applaus. Jammer, maar my oh my wat heb ik genoten. Wat heeft ze een dijk van een stem, een uithoudingsvermogen, een prachtig lijf en wat is ze een goede danseres.

Alles klopte. De windmachine die haar lange krullen lieten waaien, de outfits, de sexy danseressen die een onwaarschijnlijk goede choreografie neerzetten, de gouden confetti regen. Ze is oogverblindend mooi, ze pakt het publiek niet alleen in met haar dansnummers, ook zingt ze geweldig. Haar stem hapert geen enkel moment en is nooit buiten adem.

Ik heb van begin tot het einde genoten van haar performance en de show, ook al zaten we ver weg. Het was zo indrukwekkend en ik vond het zo jammer dat het al is afgelopen. Ik was nog nooit bij een echt concert geweest, dus alleen de hoeveelheid mensen en de zee aan lichtjes heeft al indruk op mij gemaakt. Ik had dit voor geen goud willen missen en door haar concert ben ik een nog grotere fan geworden. Het was AMAZING!

Een korte impressie van de Mrs. Carter Show World Tour 

Liefs van Tedje

Volg:

21 Reacties

 1. 23 april 2013 / 19:25

  ontzettend gaaf!! kan me voorstellen dat het bizar is om je voor te stellen dat ze daar gewoon echt stond!

 2. 23 april 2013 / 20:14

  Het was idd een top concert. Ik heb echt genoten. Het was het zeker waard om haar te zien.
  Love,

 3. 23 april 2013 / 20:16

  Wat ontzettend gaaf. Hopen dat ze weer naar Nederland komt. Want dan wil ik ook!

 4. 23 april 2013 / 20:26

  OH MY, IK BEN ZO JALOEEEERS! ^^ Echt heel gaaf dat je geweest bent & die video impressie ziet er zo gaaf uit! Ze is echt een podium beest! ^^

 5. 23 april 2013 / 21:08

  Wauw lijkt me zo leuk om daar bij te zijn!

 6. 23 april 2013 / 22:21

  Oef, ik word toch wel jaloers hoor haha! Goed om te zien dat je het zo naar je zin had.

 7. Suzanne
  24 april 2013 / 05:37

  Ik ben nog steeds jaloers!

 8. 24 april 2013 / 06:28

  Tedje ik ben zó jaloers. Stop er nou is mee! Hihi xxxx

 9. 24 april 2013 / 07:56

  Woooow wat veel mensen! Lijkt me ook wel heel gaaf om erbij te zijn, en inderdaad dat Beyoncé dan écht dáar is… haha.

 10. Marije
  24 april 2013 / 08:52

  Aah zo leuk om je verslag te lezen, dat moet een geweldige avond zijn geweest! :)

 11. 24 april 2013 / 15:19

  Ik was er zondag en het was geweldig!! Ze heeft echt zo’n power als ze op het podium staat! Ik kreeg ook echt kippenvel bij I Will Always Love You en Halo. Wat had ze dat mooi gezongen!

 12. 24 april 2013 / 17:30

  Wauw, ik krijg al kippenvel als ik alleen maar naar dat filmpje kijk, in het echt lijkt het me echt super!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *