Lovely Love Songs

Morgen is het Valentijnsdag. You’ll hate it or you’ll love it. Ik vind het maar een commerciele dag, maar ergens is het ook wel weer leuk even in het zonnetje gezet te worden door iemand, toch? Om alvast in de stemming te komen , heb ik een love song playlist opgesteld voor jullie!

Christina Perri – A Thousand Years

Maria Mena – You’re the only one
Jamie Cullum – Everlasting Love  Blijft zo mooi…
Jesse McCartney – Beautiful Soul
I confess.. I was een aantal jaar geleden fan van Jesse McCartney. Zijn teksten zijn gewoon erg mooi! Klaar!

Adele – Make you feel my love
Heeft niet zoveel woorden nodig geloof ik.

James Morrison – You give me something
Martine Bond – Heartbeat
Bruno Mars – Just the way you are

Kina Grannis – Valentine
Dit vind ik echt een prachtig lied!

Jason Mraz – I’m yours
John Mayer – Your body is a wonderland
Taylor Swift – Love story
Katie Melua – Just like heaven

Colbie Caillat – Bubbly

Norah Jones – Thinking about you
Bløf – Alles is liefde
Kina Grannis – In your arms
Deze clip is ook heel leuk!

Wat is jullie favoriete lovesong?

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

18 Reacties

 1. 13 februari 2013 / 06:45

  Bubbly en beautiful song, prachtig! Ik kan echt uren naar die nummers luisteren, ik heb daar echt fijne herinneringen aan. Eigenlijk vind ik dit hele rijtje wel fijn, over ’t algemeen veel liedjes die wat ouder zijn, maar heel fijn om te horen.

 2. 13 februari 2013 / 09:47

  Deze ga ik vanavond even luisteren. Ken ze namelijk allemaal niet. Dankje voor de tip.

  • Tedje
   Auteur
   13 februari 2013 / 10:22

   Leuk! Ik ben benieuwd wat je van alle nummers vindt.

   • 13 februari 2013 / 16:02

    Is die van Adele de originele. Wist helemaal niet dat Adele dat liedje had. Ik was een beetje lui en heb alleen de Youtube liedjes geluisterd, maar morgen moet ik tot half 5 naar school. Dus dat word lekker deze lijst afluisteren. op valentijnsdag. Alsnog bedankt voor de tips!

    • Tedje
     Auteur
     13 februari 2013 / 16:13

     De links naar YouTube staan overal in de liedjes! :-)

    • 17 februari 2013 / 21:07

     Make you feel my love is origineel van Bob Dylan!

 3. 13 februari 2013 / 10:21

  Angus & Julia Stone – For You
  Robin Thicke – Lost Without You
  Zo even uit mn hoofd. Maar ik ben een hopeless romantic qua muziek dus ik heb er meer. Kan er alleen niet zo 1,2,3 op komen.

 4. 13 februari 2013 / 10:38

  Hmm, ik heb eigenlijk geen flauw idee wat mijn favoriete lovesong is, haha :P
  Vind zulke nummers meestal wel mooi, maar na een tijdje ook weer vervelend.

 5. 13 februari 2013 / 10:42

  Bubbly! Wat een mooie clip ook! Ik hou echt van romantische liedjes

 6. 13 februari 2013 / 15:36

  Make you feel my love van Adele vind ik ook erg mooi! We have all the time in the world van Louis Armstrong vind ik een mooi lief over de liefde :)

 7. 13 februari 2013 / 16:54

  Colbie Caillat – Bubbly is zo mooi :D x

 8. 13 februari 2013 / 18:34

  No hate, maar ik houd van Justin Biebertje, zijn nummer As Long As You Love Me vind ik echt amazing.

 9. 13 februari 2013 / 21:33

  Een erg mooie lijst. Zal ik het dan ook maar bekennen? Een aantal jaar geleden was ik ook helemaal dol op Jesse McCartney en dan vooral op het liedje Beautiful Soul. Ik durf het bijna niet meer te beluisteren, straks kan ik weer niet anders dan dat liedje de hele dag beluisteren en dan natuurlijk ook keihard vals meezingen. X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *