Lunchtips | 5 x wat ik zoal eet tijdens de lunch

lunch-tips

Nu ik een #girlboss ben en veel vanuit huis werk, betekent dat dat ik ook veel thuis lunch. En laat dat nu een van mijn favoriete bezigheden zijn. Ik heb de afgelopen tijd foto’s gemaakt van mijn lunches en die laat ik maar al te graag aan jullie zien. 

cracker-pindakaas

Volkoren crackers met pindakaas en banaan

Ik kan jullie alvast vertellen: dit is niet mijn complete lunch, ben maar niet bang! Dit eet ik bijvoorbeeld naast twee boterhammen of als ontbijt, ook erg lekker! Ik ben eigenlijk niet zo’n pindakaasliefhebber (want: droog!), maar in combinatie met banaan vind ik het dan wel weer erg smakelijk.

wraps

Wraps met kip en ijsbergsla

Mijn vriend en ik eten toch wel één keer in de week wraps als avondeten. De ene keer met kip, de andere keer met gehakt en steeds een ander recept. Vaak zijn er dan nog wraps over die ik dan weer eet met de lunch! Deze variant is super simpel, maar erg lekker: wraps met een beetje roomkaas, kip en ijsbergsla! Verder vind ik het altijd lekker om er nog iets van een tomaatje of komkommertje bij te eten. Ik moet zeggen: twee wraps + groenten vond ik voor een lunch best veel, maar weggooien is ook zonde, toch? ;-)

toast-avocado-guacamole

Toast met guacamole

Het liefst eet ik dit iedere dag: geroosterde boterhammen met mijn eigengemaakte guacamole. Wat heb je nodig: 1 avocado, een beetje crème fraîche, peper en zout en een paar cherrytomaatjes. Zorg dat de avocado goed rijp is. Verwijder de schil en prak de avocado met een vork op een snijplank. Meng vervolgens met crème fraîche, peper en zout en fijngesneden stukjes tomaat. Rooster je boterhammen en voilà, je hebt de lekkerste lunch ooit!

lunch

Boterhammen van-alles-en-nog-wat

Als ik niet kan kiezen, neem ik gewoon van alles een beetje. Hier zie je vier boterhammen: eentje met kaas en rucola, eentje met kipgrillworst, eentje met smeerkaas en tomaat en de laatste met Nutella. Lekker!

tosti

Tosti-tijd

Eens in de zoveel tijd heb ik zin in een lekkere tosti. En meestal gaat daar op wat we nog in de koelkast hebben liggen. In dit geval was dat cervelaat en kaas! Ketchup kan niet ontbreken en omdat ik twee tosti’s te veel vind en eentje te weinig, nam ik er nog een boterham bij met kip en komkommer.

Als jullie het leuk vinden, kan ik binnenkort nog meer foto’s delen van mijn lunches. Ik lunch namelijk ook wel eens buitenshuis of ik maak een lekkere salade. Let me know!

Wat eet jij altijd tussen de middag? 

Liefs,
Tedje

Volg:
Delen:

11 Reacties

 1. 20 januari 2017 / 06:23

  Ik eet altijd op mijn werk en dan is het altijd kijken wat er in het restaurant is. Het lijkt mij wat dat betreft heerlijk om vanuit huis te werken, dan zou ik zeker meer aandacht besteden aan mijn lunch. Als ik nu wel eens een vrije dag heb, vind ik dat heerlijk namelijk.. lekker afwisselen!

 2. 20 januari 2017 / 07:19

  Oh yum, dat ziet er stuk voor stuk heerlijk uit! Zo fijn om lekker af te wisselen qua lunch :)

  • Tedje
   Auteur
   20 januari 2017 / 09:10

   Haha, yes!! Ze noemen mij ook wel Tedje het Nutellamonster ;-)

 3. 20 januari 2017 / 09:32

  Tosti en wraps zijn hier ook favoriet. Ik vind het ook lekker om een couscous salade of havermout pannenkoekje als lunch te maken.
  Liefs

 4. 20 januari 2017 / 15:34

  Ah dat ziet er heerlijk uit. Ik moet er volgende week weer met mijn broodtrommel op uit haha!

 5. 20 januari 2017 / 20:22

  Avocado op toast is het lekkerste ooit! Maar wraps voor lunch is ook heerlijk, dat moet ik vaker gaan doen. Malou x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *