M.A.C. Shoplog

 photo IMG_1490a.jpg

Twee weken geleden ging ik lunchen en shoppen met Lizzy in Eindhoven. Al sinds kerstmis heb ik een cadeaukaart van Douglas in mijn portemonnee zitten, maar ik had hem nog steeds niet uitgegeven. Ik wilde gewoon goed nadenken over wat ik van die 50 euro zou gaan kopen. Ineens schoot me te binnen dat er een M.A.C. counter zat in de Douglas in Eindhoven. Tsja, daar moesten we maar even langs om mijn cadeaukaart uit te geven… 

Ik ging eigenlijk voor een mooie highlighter als Soft and Gentle, maar die hadden ze helaas niet meer. Ik liet me adviseren door een make-up artist (die trouwens super gaaf haar had! Helemaal kort, blond/wit gemillimeterd. Heel gaaf).

 photo IMG_1481a.jpg

Ze pakte eigenlijk meteen deze twee producten eruit voor mij toen ik aangaf dat ik op zoek was naar een mooie blush en highlighter. Sheertone Blush Peaches zou mij goed staan en de Lustre Drops in Sun Rush zouden daar goed bij passen.

 photo IMG_1484a.jpg

De producten zitten in het bekende zwarte verpakkingen.

 photo IMG_1488a.jpg

Daar zijn ze dan, zijn het geen beauties? Normaal neem ik altijd een koraal/roze blush, maar nu werd het eens tijd voor verandering.

 photo IMG_1493a.jpg

De Lustre Drops van M.A.C. is een product dat ik nog niet echt in mijn bezit heb: een vloeibare highlighter. Super leuk om eens uit te proberen. Bovendien was ik meteen verkocht toen de make-up artist de highlighter bij me aanbracht. Handig dat het door zo’n hele smalle opening gaat, dan kun je niks verspillen. Zou zonde zijn van die mooie shimmers.

 photo IMG_1502a.jpg

Voor het mooie effect heb ik de swatches in zonlicht gefotografeerd. Hoe adembenemend is die higlighter? Ik vind hem echt geweldig. Ook de blush in Peaches mag er zeker zijn trouwens.

 photo IMG_1517a.jpg

Een full face foto kan natuurlijk niet ontbreken. De higlighter heb ik aangebracht op mijn jukbeenderen en op de brug van mijn neus. De blush geeft een prachtig natuurlijk effect, maar je kunt de blush ook opbouwen als je wil. Ik ben onwijs blij met deze twee producten van M.A.C. Een hele fijne aanvulling voor mijn stash.

M.A.C. Sheertone Blush Peaches – €21,50
M.A.C. Lustre Drops Sun Rush – €20

Heb jij producten van M.A.C. in je bezit? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

30 Reacties

 1. 19 juni 2014 / 06:40

  Mooi dat je dan je cadeau kaart zo lekker lang kan bewaren. Maar je hebt er wel twee hele mooie producten van gekocht!

 2. 19 juni 2014 / 07:15

  Je hebt echt mooie producten gekocht! De blush staat je mooi, heel natuurlijk ook :)

 3. 19 juni 2014 / 07:16

  Wat een prachtige blush zeg! Ik zou normaal ook niet voor zo’n kleur kiezen, maar hij staat je heel mooi. De highlighter is ook heel mooi trouwens, haha.

 4. 19 juni 2014 / 07:55

  Prachtige producten! Shame on me, ik wist helemaal niet dat MAC vloeibare highlighter had, haha!

 5. 19 juni 2014 / 08:21

  Super mooie aankopen! Echte musthaves volgens mij :)

 6. 19 juni 2014 / 08:24

  Wauw, wat een mooie producten, ze staan je ook allebei prachtig!

 7. 19 juni 2014 / 08:26

  Wauw, ik ben jaloers! Je hebt zeker weten prachtige producten aangeschaft! <3

 8. 19 juni 2014 / 10:04

  Oh wow, die sun drups is echt prachtig, mooie tint!

 9. 19 juni 2014 / 10:25

  Wauw! Die lustre drops zijn echt heel mooi! Mooi voor de zomer! Ik zou zelf te lui zijn om zoiets te gebruiken haha.

 10. 19 juni 2014 / 12:54

  Prachtige highlighter!! Ik ga zeker binnenkort ook een M.A.C. highlighter aanschaffen. xo

 11. 19 juni 2014 / 16:20

  Heel mooie producten, vooral de blush vind ik prachtig!
  x

 12. 19 juni 2014 / 16:43

  Beter dan de cadeaubon besteden als aan MAC, nee hoor, niet mogelijk!!! Wat een prachtige producten heb je gekocht zeg.
  Ik heb ook een vloeibare highlighter, deze zat een keer in een of andere box, volgens mij de Beautybox (weet ik niet zeker) van So Susan en die breng ik dan over mijn foundation aan en dan poeder ik wel af, maar niet al teveel over de highlighter en dan heb je echt een perfect match. Daarna gewoon shape en blush aanbrengen en hallo perfect geshaped gezicht met prachtige highlighter boven de blush.

 13. 19 juni 2014 / 18:00

  Ik blijf het eng vinden om me te laten adviseren door medewerk(st)ers, haha, maar die van MAC hebben er volgens mij wel verstand van. Heel mooie producten en zeker met een kortingskaart is het leuk shoppen!

  • 19 juni 2014 / 18:25

   De MUA’s bij MAC zijn echt altijd super goed, en ze brengen dingen met liefde bij je aan enzo, gewoon vragen!

  • Tedje
   Auteur
   19 juni 2014 / 20:18

   Jaa bij MAC zijn ze echt heel erg lief! En daar zijn ze voor tenslotte :) Gewoon een keer op afstappen!

 14. Petra
  19 juni 2014 / 21:05

  Wow, de blush is onwijs mooi!..

 15. 21 juni 2014 / 20:47

  beide zijn erg mooi! Die blush staat je ook echt goed!

 16. 21 juni 2014 / 21:17

  Wauw! De producten staan je ook prachtig. Altijd leuk als je fijn geholpen word en dan eens andere dingen ontdekt/probeert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *