MAC Mineralize Blush in Feeling Flush

MAC Mineralize Blush in Feeling Flush

Eindelijk is het dan zover: ik ben in het bezit van een MAC product! Over dit merk worden zoveel positieve dingen gezegd op beautyblogs dat ik heel erg benieuwd werd naar alle producten.  Ben jij benieuwd naar mooie foto’s en swatches van de Mineralize Blush Feeling Flush?

De blush zit in een zwarte, klassieke verpakking van MAC.

Het is een mooie roze blush met een koele ondertoon. De blush heeft een onwijs zachte textuur en de pigmentatie (hoeveel kleur er vanaf komt) is echt geweldig. MAC zelf beschrijft de kleur als: “melange of pink, deep blue-pink, and soft brown.”

Er zit een subtiele shimmer door de blush heen.

Je hoeft maar een heel klein beetje op je kwast te doen en je hebt gelijk al een mooi blosje op je wangen. Deze blush zal bij de meeste huidtypes heel erg mooi staan, ook voor meiden met een donkere huid!
Ik ben heel erg blij met mijn eerste MAC product!  Ik zal binnenkort een look maken waarbij ik deze blush draag!

Liefs van Tedje

Volg:

13 Reacties

 1. 21 januari 2012 / 11:14

  Ah wat een mooie kleur! Gauw een look maken hihi

 2. 21 januari 2012 / 12:26

  Die is echt prachtig, heel erg leuk dat je hem nu eindelijk in je bezit hebt.
  Liefs, xxx

 3. 21 januari 2012 / 17:08

  Ooooh mooie kleur! Echt onwijs mooi! Ik vond het zo leuk dat ik mijn eerste M.A.C product kocht. Ik kocht een prachtige foundation die helaas iets te vet blijkt voor mijn gezicht en ik er pukkeltjes van krijg :( Maar deze blush is echt mooi!

 4. 23 januari 2012 / 12:58

  Wat een mooie blush! Ik ben ook fan ban MAC blushes, zulke mooie kleuren =)

 5. 23 januari 2012 / 20:17

  Hele mooie blush! Ik plan zo snel mogelijk ook een tripje naar een mac-store met mijn vriendinnen om eens wat producten te gaan inslaan. Looking forward!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *