Make-over plannen in mijn appartement

Ik woon nu 2,5 jaar in mijn appartement. Nog steeds een hele fijne plek, maar ik merk dat ik toe ben aan wat verandering! Hoog tijd om wat dingen aan te pakken dus.

De slaapkamer

Bloemetjesbehang en een te kleine kledingkast. De slaapkamer is aan een make-over toe! Binnenkort ga ik op pad voor een nieuwe kledingkast, want dit kan niet langer zo. Ik zou het fijn vinden als ik wat extra kastruimte kan reserveren voor beddengoed en handdoeken. En tassen en schoenen, want die slingeren nu overal en nergens rond in mijn appartement. Ook het bloemetjesbehang dat er al hing toen ik hier kwam wonen ben ik beu. Ik heb al nieuw behang besteld (goud behang met een kleine print) en ik weet zeker dat het heel mooi gaat worden. Nu nog één uitdaging: behangen, want dat heb ik nog nooit gedaan. Over de slaapkamer ga ik een apart artikel maken met voor- en na foto’s, dus stay tuned!

Een andere doorn in het oog is ook mijn wasrek in mijn slaapkamer. Zodra de nieuwe kledingkast er staat, wil ik er eigenlijk voor zorgen dat ik niet meer leef van mijn wasrek, maar dat ik ervoor zorg dat ik de kleding meteen opvouw (of strijk als dat nodig is) en het wasrek daarna weer opberg. Staat een stuk netter en opgeruimder! Helaas kan ik mijn wasrek niet laten staan in een andere kamer, omdat ik maar één slaapkamer heb.

De badkamer

Ik heb een inloopdouche, maar zonder douchegordijn of glaswand. Misschien wordt het tijd om hier iets aan te veranderen! Bij GlasGigant kun je online glas bestellen, zoals douchedeuren- of wanden, maar ook enkel en dubbel glas, spiegels en voorzetramen. Ik was al even aan het kijken naar de dubbel glas prijs, maar zo’n douchewand zie ik wel zitten! Nu leg ik een handdoek op de grond voor de douche tegen spetters, maar dat hoeft dan straks niet meer. Een douchedeur zorgt er namelijk voor dat er geen spatwater in de rest van de badkamer komt én kun je jezelf afdrogen in een warme ruimte. Want zeg eens eerlijk, er is niets zo vervelend als jezelf afdrogen na een warme douche in een ijskoude ruimte, toch? Je kunt kiezen uit helder glas, maar wil je wat meer privacy dan behoren mat glas en melk glas ook tot de opties.

Leef jij ook van je wasrek? Of ruim je alles netjes op? 

In samenwerking met GlasGigant

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *