Make-up: Oriflame Giordani Gold Eye Shadow Quads

 photo IMG_9127.jpg

Het is weer een tijdje geleden dat ik een make-up review heb geplaatst op mijn blog, maar toen deze prachtige Eye Shadow Quads van Oriflame Giordani Gold binnen kwamen, begon het weer helemaal te kriebelen om mooie productfoto’s te maken en de oogschaduw lekker uit te testen. Vandaag staat in het teken van de review van de Oriflame Giordani Gold Eye Shadow Quads!

 photo IMG_9105.jpg

 photo IMG_9110.jpg

De quads zitten verpakt in chique zwarte doosjes met gouden details.

 photo IMG_9114.jpg

De palletjes bevatten spiegels en daardoor weet ik nu al dat dit mijn favoriete oogschaduws worden voor op reis. Lekker klein, stevig en er zit dus een spiegel in! De quads zijn verkrijgbaar in drie kleuren: Radiant Plum, Smokey Grey en Divine Brown.

 photo IMG_9138.jpg

 photo IMG_9117.jpg

 photo IMG_9133.jpg

Divine Brown is zo’n paletje dat je iedere dag kunt gebruiken. Ideaal om een look mee te maken voor naar je werk of school, maar ook als je een feestje hebt. Dan kun je de donkerbruine kleur wat extra aanzetten voor een donkere look.

 photo IMG_9122.jpg

 photo IMG_9136.jpg

 photo IMG_9147.jpg

Radiant Plum is een palette met paarse tinten en een prachtige bruinpaarse shimmer oogschaduw. Dit palette is mijn favoriet! Een paar jaar geleden vond ik het lastig om paars te gebruiken in mijn oog make-up, maar nu ben ik erachter hoe je paars het best kunt aanbrengen. Heel veel oefenen en spelen baart kunst! Vooral in combinatie met de paarsroze oogschaduw vind ik dit palette zo mooi!

 photo IMG_9119.jpg

 photo IMG_9137.jpg

 photo IMG_9149.jpg

Smokey Grey is perfect als je op zoek bent naar een mooi palette om smokey eyes mee te maken. Vooral de donkergrijze oogschaduw vind ik heel mooi! De zwarte kleur had iets meer pigment mogen bevatten, maar voor de rest is dit een prima palette!

 photo IMG_9164.jpg

Een snelle everyday look met het Radiant Plum palette! Zo zie je maar, paars is super goed te combineren en je hoeft er echt niet voor af te schrikken. Ik weet dat heel veel meiden en vrouwen vaak zoiets hebben van: paars?! Nee, te heftig voor mij! Dat hoeft helemaal niet. Je kunt het zo gek maken als je wil.

 photo IMG_9127.jpg

Wat vind jij van de Oriflame Giordani Gold Eye Shadow Quads? Welk palette is jouw favoriet?

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

11 Reacties

 1. 31 oktober 2015 / 06:18

  Radiant Plum zou ik wel willen hebben: mooie kleuren en weer eens wat anders dan alle aarde-/ bruintinten die ik altijd draag :-)!

 2. 31 oktober 2015 / 07:13

  Radiant Plum is prachtig, de pigmentatie is ook erg goed lijkt me. Ik heb een budget palette met ongeveer dezelfde kleuren en die werkt helaas niet zo fijn, wel staan de kleuren heel mooi bij mijn groene ogen en dus spreekt dit palette me echt aan! Ik ben wel benieuwd hoe duur het palette is, dus dat ga ik eens even op zoeken!

 3. 31 oktober 2015 / 07:21

  Radiant Plum is zo mooi, ik hou echt van die tinten!

 4. 31 oktober 2015 / 09:51

  Ik vind ze er erg mooi uit zien! Maar ik heb al zoveel palettes haha ;)

 5. 31 oktober 2015 / 10:51

  Ik ben gek op de kleur paars, dus het tweede palette is ook mijn favoriet!

 6. 2 november 2015 / 19:58

  Paars is mooi. Weer eens wat anders dan gewoon nude of brons tinten vooral met de herfst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *