Vorige week kwam mijn zusje eten en ik maakte simpele, maar super lekkere spaghetti met rode saus en zongedroogde tomaten. Kijk je mee naar het recept?
Wat heb je nodig voor 4 personen?
– 1 pak spaghetti (500 gram)
– 1 paprika
– 1 courgette
– 500 gram gehakt
– Pot zongedroogde tomaatjes
– Cherrytomaatjes
– 2 tomaten
– Geraspte kaas
– Rucola
– Een fles passata rustica (700 gram)
– Klein blikje tomatenpurree
– 2 uien, teentje knoflook
Eventueel voor erbij: 1 bol mozzarella, 2 tomaten, rucola, olijfolie, Italiaanse kruiden, zout en peper.
Eerst begin je met alle ingrediënten te snijden: ui, knoflook, tomaten en paprika. Bak vervolgens het gehakt en voeg later de ui, knoflook, tomaten en paprika toe. Bak het geheel en voeg vervolgens de pastasaus en de tomatenpurree toe. Ondertussen zet je water op om de spaghetti te koken. Laat de saus ondertussen lekker pruttelen en kook vervolgens de spaghetti zoals op de verpakking staat aangegeven. Ondertussen kun je (als je het erbij serveert) de mozzarella en tomaat snijden en opdienen. Als de spaghetti klaar is, schep je de saus eroverheen. Garneer het geheel met cherrytomaten in kwartjes, zongedroogde tomaten, rucola en geraspte kaas.
Zoals gezegd: super simpel, maar heel erg lekker! Eet smakelijk!
Liefs van Tedje
Mmm nu heb ik hier mega veel zin in, heeeerlijk!
Oeeh, ziet er heer-lijk uit!
Simpel, maar lekker! Ik heb ontzettend veel zin in mozzarella nu. Bedankt, hoor. :-P
Auteur
Het is inderdaad heel simpel! :-) Haha, graag gedaan ;-)
Ziet er lekker uit! X
Dat ziet er toch heerlijk uit zeg !
Wanneer kunnen we komen?lekker
Ziet er goed uit. En als ik de kaas weg laat, is het lactosevrij.