Marc Jacobs Daisy

 photo IMG_4240a.jpg

Al járen snuffel ik iedere keer als ik bij een parfumerie ben aan Daisy van Marc Jacobs. Ik kocht hem steeds niet, want ik heb al voldoende parfum en die moest ik eerst maar eens opmaken. En weet je wel hoe duur hij is? Des te blijer was ik toen mijn vriend afgelopen weekend  vroeg of ik mijn verjaardagscadeau nu al wilde of pas over twee weken. Hij is er namelijk niet bij op mijn echte verjaardag, dan zit ik in la France met m’n ouders en hij moet nog werken, zielig! Goed, over op de orde van de dag: ik heb eindelijk Daisy van Marc Jacobs in mijn bezit! I’m happy and I know it! 

 photo IMG_4239a.jpg

Te beginnen bij de prachtige flacon: die wil iedereen toch wel bij zijn parfum verzameling hebben staan? De dop alleen al is schitterend!

 photo IMG_4245a.jpg

De geur van Marc Jacobs Daisy wordt beschreven als vrouwelijk, fris, zoet en verleidelijk en daar ben ik het helemaal mee eens.

Topnoten: aardbei en violet baadjes
Hartnoten: violet bloemblaadjes en jasmijn boeket
Basisnoten: musk en vanille

Niet gek dat ik deze geur zo lekker vind: er zit musk in! Ik heb ontdekt dat in bijna alle parfums die ik bezit musk zit als geurnoot. Door de aardbei ruikt de geur lekker zoet en fris, de violet en jasmijn noten zorgen ook voor de fris- en vrouwelijkheid en de musk en vanille maken de geur verleidelijk.

 photo IMG_4243a.jpg

Dit is een Eau De Toilette, maar de geur blijft de hele dag hangen. Twee à drie spray’tjes en je komt de hele dag ermee door. Ook nog eens lekker zuinig. Dat mag ook wel, want het is geen goedkope geur. Je betaalt al gauw 50 à 60 euro voor een flacon van 50ml.

Ik ben ontzettend blij met deze geur en ik weet zeker dat ik deze geur met heel veel plezier ga dragen. Het is al een feestje als je de flacon ziet, toch?

Liefs van Tedje

Volg:

24 Reacties

 1. 12 juli 2013 / 07:51

  Heb er al veel goeds over gelezen, maar zelf ken ik de geur nog niet :) Veel plezier ermee!

 2. 12 juli 2013 / 08:58

  Oh wat een mooie flacon alleen al! Zou zo mooi in mijn stash staan hihi ;-)
  Ben erg benieuwd naar de geur!

 3. 12 juli 2013 / 09:00

  Leuk is dat he, als je iets wat je al langere tijd op het oog hebt eindelijk gaat kopen :)

 4. Jeanne
  12 juli 2013 / 09:13

  Mooi flesje Tedje zal een keertje aan je ruiken,!!

 5. 12 juli 2013 / 09:24

  Om de een of andere reden houd ik helemaal niet zo van deze geur, ik ga er telkens even aan snuffelen maar ik vind hem iets te fris/bloemig voor mezelf. De flacon is wel heel erg mooi en het is natuurlijk gewoon een heel erg leuk cadeau!

 6. 12 juli 2013 / 09:42

  Wat een lief cadeautje! Ik vind het altijd zo attent als mijn vriend heeft onthouden wat ik graag zou willen hebben.
  De geur zelf is niet zo aan mij besteedt. Door alle enthousiaste reviews, heb ik m al een aantal keer besnuffeld in de winkel maar het is gewoon geen geur die bij me past. Maarja, gelukkig maar, anders zou iedereen hetzelfde ruiken en dat is ook zo saai…

 7. 12 juli 2013 / 11:01

  Deze heb ik ook! Hij is zo lekker. Doe hem elke keer met plezier op :) Leuk, dat je hem uiteindelijk toch gekocht hebt.

 8. 12 juli 2013 / 14:39

  Jaaaa nice! Ik ben pas op vakantie geweest en heb het 100ml flesje voor 70 euro gekocht! Ik zat al 5 jaar te azen op deze parfum, maar ik vond hem te duur en gunde dat mezelf niet. Blij dat ik hem gekocht heb.

  Heeeerlijk hè die geur! <3

 9. 12 juli 2013 / 15:30

  Ik vind vooral de flacon er zo supercute uit zien!!

 10. 12 juli 2013 / 22:11

  I LOVE DAISY!
  Heb een grote flacon en soort ltd travel verpakking of zo én in een set een lotion en shower gel geloof ik
  Ik kan niet meer zonder daisy.
  daisy daisy daisy!

  haha XO

 11. 12 juli 2013 / 22:47

  Echt een heerlijke geur! De mijne is nagenoeg op, dus ik hoop dat er zeer binnenkort een leuke aanbieding komt!

 12. 13 juli 2013 / 09:53

  Klinkt als een heerlijke geur en wat een prachtig flesje!

 13. 13 juli 2013 / 19:49

  In tegenstelling tot veel andere beautyproducten heb ik wel een aardig zakcentje over voor parfum! En deze lijkt me erg lekker.. ik ben ook dol op musk en vanille dus denk dat ie wel in de smaak gaat vallen :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *