Menu Design Norm Collector + winactie

Mijn sieraden en horloges slingeren altijd rond door het hele huis. Resultaat: ik ben vaak dingen kwijt. En dat is niet handig. Ik wilde al een tijdje een systeem voor mijn sieraden, maar de juiste was ik nog niet echt tegengekomen. Totdat ik de Norm Collector van Menu Design binnenkreeg. In deze blogpost vertel ik alles over deze mega stijlvolle sieradenboom. En ik mag er ook nog eentje weggeven! 

De Menu Design Norm Collector is een ontwerp van Norm Architecten. In deze elegante sieradenboom is de minimalistische stijl duidelijk zichtbaar. I like it! De vier asymmetrische armen van de Norm Collector bieden ruimte aan je kettingen, armbanden, horloges en oorbellen. Op het ronde platform kun je je ringen en oorbellen kwijt. En zelfs bovenop is nog ruimte om je favoriete juweel neer te leggen. De Collector is 27 centimeter hoog en de voet heeft een diameter van 16 centimeter. Ik heb hem in de kleur Brass, maar je hebt hem ook nog in het zwart.

Zoals gezegd, ik was al een tijdje op zoek naar een handig systeem voor mijn sieraden. Een doosje vind ik niks, want dan vergeet ik het te pakken. Zo’n juwelenboom vind ik geweldig en het ziet er ook nog eens super stijlvol uit door het mooie en strakke design. Daar hou ik wel van.

Je krijgt de Norm Collector in een platte doos en met een bijgeleverde schroef, schroef je zo het ronde platform aan de verticale arm. Super handig en in nog geen minuut gebeurd. Er zitten ook vier doorzichtige stickers bij die je onder het platform kunt plakken, zodat het voorwerp niet gaat krassen op de ondergrond. Handig!

Winactie

Leuk nieuws, want ik mag aan een van jullie ook zo’n mooie Norm Collector weggeven! Wat moet je doen om kans te maken op deze sieradenboom van Menu Design ter waarde van €45?

 • Volg Teddlicious en MisterDesign op Instagram
 • Laat in een reactie onder dit artikel weten waarom jij dit item wil winnen. Zorg ervoor dat je een geldig e-mail adres invult in het daarvoor bestemde vakje.

De winactie loopt tot 8 mei 23.59 uur. Ik neem contact op met de winnaar via e-mail.

In samenwerking met MisterDesign 

Volg:
Delen:

32 Reacties

 1. 25 april 2018 / 13:47

  Super leuk! Ik doe heel graag mee. Ik ga volgende week verhuizen en dit zou top staan in mijn nieuwe slaapkamer die wit met groen en gouden details gaat zijn!

 2. 25 april 2018 / 14:29

  Wauw wat is ie mooi! Ik doe graag mee, want goud is helemaal mijn kleur in huis, samen met oudroze! X

 3. Janne
  25 april 2018 / 14:31

  Wat een mooie sieradenboom! Ik doe graag mee met de winactie! Ik heb ook nog niet zo’n handig systeem voor mijn sieraden en dit lijkt mee heel handig en staat ook nog eens mooi in mijn interieur!

 4. Jolien
  25 april 2018 / 15:50

  Wat een mooie en handige sieradenboom!
  Mijn sieradencollectie is zich aardig aan het uitbreiden en ik zoek nog een handige oplossing om dit allemaal te ordenen. Ik heb nu alles in doosjes maar idd dan vergeet je toch snel wat je hebt omdat ze niet zichtbaar zijn. Heb wel eens eerder naar een boom/standaard gekeken maar die waren dan te groot, niet mooi of niet praktisch genoeg. Deze lijkt me ideaal!

 5. Anna
  25 april 2018 / 16:11

  Wowww te gek! Super voor mijn sieraden..!

  Instagram: newyorkje88

 6. Tamara d
  25 april 2018 / 17:29

  Ik zou dit zo graag willen winnen! Ben al een tijdje op zoek naar een goudkleurig sieraden rekje.. heb allerlei goudkleurige hebbedingetjes in mijn slaapkamer en zou dit heeeeeel graag willen winnen!!

 7. Ilse
  25 april 2018 / 18:14

  Wauw, wat een mooi item zeg! Ik weet zeker dat dit een goede kanshebber is zodat ik ook eindelijk geen sieraden meer kwijt ben. En dan heb ik mijn vriend ook nog eens blij, Haha.

 8. Tessa
  25 april 2018 / 19:17

  Super leuk!!!! Zou prachtig staan op mijn slaapkamer. Bovendien zou het ook orde scheppen in de chaos van al mijn sieraden.

 9. 25 april 2018 / 20:19

  Wauw, ik zou deze heel graag willen winnen om al mijn kettinkjes aan op te hangen. Vind hem prachtig voor in ons nieuwe huis!

 10. 25 april 2018 / 20:35

  Wauw, wat een mooi ding zeg! Ik doe graag mee, want dit past precies in m’n interieur :)

 11. Daphne
  26 april 2018 / 10:15

  Jaaaa zo mooi! Ik hou er echt van om mooie items op mijn kamer te hebben. Nu leg ik mijn sierraden altijd op een kastje, dus dit zou perfect zijn!

 12. 26 april 2018 / 18:23

  Ik wil dit item graag winnen om mijn sieraden op te hangen. Ik ben spullen aan het verzamelen voor als ik op mezelf ga wonen dus deze zou erg mooi staan.

  Ik volg jou en MisterDesign op Instagram (liekevv24)

 13. Nina
  26 april 2018 / 18:31

  Ik wil dit opbergsysteem graag winnen omdat mijn huidige organiser niet echt handig is voor kettingtjes. In lijn doosje raken deze namelijk altijd in de war.

 14. 27 april 2018 / 11:28

  Zo mooi, ik wil ook graag meedoen! Mijn sieraden slingeren momenteel nog door het huis en dit zou prachtig staan op de dressoir in onze slaapkamer. Uiteraard volg ik jullie allebei ;-)

 15. Marian B
  27 april 2018 / 12:47

  Ik ben mijn sieraden altijd kwijt … ik heb dit dus gewoon echt nodig ;-)

 16. 28 april 2018 / 08:07

  Wat een mooi design, dit wil ik graag winnen. Dit is een pronkstuk in elke slaapkamer.

 17. Amber
  29 april 2018 / 13:14

  Wow wat super leuk! Zo kan ik eindelijk mijn sieraden netjes opbergen in plaats van door het hele huis laten slingeren.. en hij zou heel goed in mijn kamer staan (:

 18. cobi
  29 april 2018 / 21:02

  Mooi al mijn sieraden bij elkaar. Dat is beter dan dat ze door de hele slaapkamer heen liggen

 19. Esmee
  29 april 2018 / 21:19

  Ohhh coool! Ik doe heel graag mee aangezien ik écht eens een nieuwe sieradencollector nodig heb, deze is mega mooi!

 20. Lindsey
  29 april 2018 / 21:21

  Super leuk, handig en trendy! Ik ben net als jij al een tijd op zoek naar precies zo’n sieraden standaard. Ik werk in een juwelier en heb al een aardige collectie sieraden opgebouwd maar alles verdwijnt in doosjes. Super onhandig en onoverzichtelijk! Waag graag een kansje hiervoor!

 21. Nadine Massen
  29 april 2018 / 21:27

  Super! Ik ga binnenkort samenwonen en ik heb nog geen handige opberg ruimte voor mijn sieraden. De Norm Collector gaat ook perfect passen bij de minimalistische aankleding van mijn toekomstige plekje :)

 22. Gé Geurtsen
  30 april 2018 / 10:22

  Erg mooi, daar wil ik mijn sieraden wel aan ophangen!

 23. Annemarijn
  30 april 2018 / 10:24

  Ooooh wat super leuk! Beetje retro en mooie kleur. Perfect voor ons nieuwe huisje..waar ik eindelijk plaats zal hebben om m’n sieraden te laten zien in plaats van weg te stoppen in m’n kast.

  Fingers crossed!

 24. Iris
  30 april 2018 / 13:19

  Super leuke winactie! Ik doe graag mee :)
  Ik ben altijd alles kwijt en zo dus ook mn sieraden, ben inmiddels al heel wat dierbare sieraden kwijtgeraakt..
  Goud zou ook leuk staan in ons nieuwe huis aangezien we meedere gouden details hebben.
  Duimen!!

 25. Myrthe
  30 april 2018 / 20:11

  Ik heb geen Instagram, maar ik volg je wel op bloglovin’ (meermyr).
  Is het dan mogelijk om mee te doen of volgende keer beter?

 26. Anita H.
  1 mei 2018 / 19:44

  Ik vind dit ook een handig en vooral mooi en luxe systeem. Past ook mooi in mijn slaapkamer.

 27. Robin
  2 mei 2018 / 17:44

  Handig, ook voor de huissleutels!

 28. Elizabeth
  3 mei 2018 / 08:29

  Dit is handig. En dan hoeft mijn vriend ook niet meer zoveel te zeuren en ik niet te zoeken!

 29. Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook)
  4 mei 2018 / 14:04

  Ideaal! Mijn spulletjes zitten nu in een koffertje. Heel handig natuurlijk, maar omdat ik het nogal een gedoe vind om het koffertje te pakken, te openen en dan nog te zoeken blijven mijn sieraden eigenlijk gewoon in het koffertje. Deze juwelenboom zou perfect staan op een kastje in mijn slaapkamer en dan kan ik makkelijker variëren met mijn sieraden.

 30. kempenaers anita
  6 mei 2018 / 09:53

  doe graag mee voor mijn dochter die dat supermooi gaat vinden en met plezier haar juweeltjes daar een plaatsje gaat geven

 31. brants harry
  6 mei 2018 / 14:08

  doe graag mee voor mijn dochter ziet er zeer handig uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *