Merry Christmas!

IMG_2015

Lieve allemaal. Vandaag even geen uitgebreid artikel online, maar ik wilde jullie toch nog even hele fijne kerstdagen wensen!

Gisterenavond heb ik surpriseavond bij mijn schoonouders gehad. Wauw, wat zijn we ontzettend verwend met mooie surprises, gedichten en leuke cadeaus! Kerst is al goed begonnen! Vanavond gaan we eten bij de tante van mijn vriend en dat is ieder jaar echt heerlijk. Tweede Kerstdag ga ik samen met mijn vriend terug naar mijn ouders om daar met mijn familie te eten.

Wat gaan jullie doen met kerst? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

5 Reacties

 1. Wendy (B)
  25 december 2014 / 15:42

  WOW: wat een berg van cadeau’s!

 2. 25 december 2014 / 17:36

  Hele fijne kerst gewenst! Wij vieren het de 29e, ook met lekker eten en cadeautjes :)

 3. 25 december 2014 / 17:36

  Jij ook hele fijne feestdagen gewenst. Geniet er van! <3

 4. Jeanne
  27 december 2014 / 20:13

  Kerst is voorbij maar een fijne jaarwisseling !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *