Mijn 6 favoriete witte sneakers voor het voorjaar

StockSnap_BD31KHIDA7

Al is de winter nog in volle gang, ik kan niet wachten om mijn witte sneakers weer uit de kast te halen. Ik ben mijn zwarte winterlaarsjes wel beu, kom maar door met die lente! Vandaag deel ik mijn favoriete witte sneakers met jullie! 

witte-sneakers-2

1. Puma Suede platform gold

Vorig jaar heb ik voor het eerst kennis gemaakt met Puma’s. Dit waren de klassieke suède sneakers in het zwart (check een outfitpost hier) en die zijn me echt héél goed bevallen. Ze lopen heerlijk en geven genoeg steun voor mijn voeten. Hier kan ik uren op wandelen, ideaal! En ze zijn ook nog eens goed te combineren. Toen viel mijn oog op deze variant: Puma Suede platform gold. Oh wauw, wat zijn ze gaaf! Het plateau van de sneaker is iets hoger (dat zie je heel veel nu) en de sneaker heeft gouden details. Love it!

2. Esprit met sterren

Witte sneakers zijn er in alle vormen en maten, maar deze zijn toch weer net wat anders! Aan de zijkanten van deze sneakers van Esprit zitten geperforeerde gaatjes in de vorm van sterren! Verder hebben de sneakers nog een grijs detail achterop de schoen en dit motiefje komt ook terug op de tong. Leuk!

3. Nelson wit, zilver & schubben

Ook deze sneakers van Nelson springen eruit! De sneakers zijn niet glad, maar hebben een soort schubbenmotiefje, super leuk! Ook de ritsjes vallen op en de sneakers hebben zilveren details aan de achterkant. En ook heel handig: doordat er een rits in zit, hoef je je veters niet te strikken. Een perfecte sneaker voor luie mensen dus, haha!

4. Witte All Stars

Tedje + All Stars = 1. Ik heb nog nooit geen All Stars in mijn bezit gehad en inmiddels heb ik alle kleuren van de regenboog aan All Stars versleten. Ik draag deze schoenen heel graag en ik koop ze iedere keer opnieuw. Ook in mijn outfitposts zie je dat ze geliefd zijn: hier, en hier, oh en hier! Ze kunnen áltijd onder een spijkerbroek, maar ook onder een rokje of een short. Het is nu nog een beetje te koud om ze te dragen (je wil geen bevroren tenen!), maar zodra de gelegenheid zich voordoet, weet ik wel welke sneakers ik weer ga aantrekken..

5. Diesel sneakers met sterretjes

Ook van Diesel heb ik vroeger wel eens sneakers gehad. Eigenlijk precies dit model, maar dan hoog en met een jeansstofje. Super cool vond ik dat zakje op mijn sneakers destijds, en eigenlijk heeft het nog steeds wel wat. Ik vind deze lederen exemplaren ook heel erg leuk met die kleine sterretjes erop!

6. Witte lage Vans

Vroeger heb ik heel veel Vans gedragen, maar nu heb ik al een hele tijd geen Vans meer gekocht. Stom eigenlijk, want ik vind ze super leuk! Je ziet dit klassieke model (ook in het zwart erg populair) weer steeds meer voorbij komen, ook bij dames. Logisch ook, want Vans lopen super lekker en kun je perfect combineren bij een stoere outfit.

Dit is een advertorial. 

Volg:
Delen:

9 Reacties

 1. 17 februari 2017 / 07:07

  Wat een gave sneakers! Vooral nummer 2 met de sterren vind ik erg mooi.

  • Tedje
   Auteur
   17 februari 2017 / 09:19

   Die vind ik ook echt super leuk en speels!

 2. 17 februari 2017 / 09:28

  Die Puma’s zijn gaaf! Die zou ik graag toevoegen aan mijn collectie! :-)

 3. Ilse
  17 februari 2017 / 13:42

  All stars en vans draag ik ook heel vaak! Maar wit draag ik nooit omdat ik maat 42 heb maar misschien dat het met all stars en vans wel staat.

  • Tedje
   Auteur
   17 februari 2017 / 17:06

   Ik heb maat 41, dus ik snap je probleem! All Stars zijn hele smalle en fijne schoenen, niet zo groot en lomp. Misschien dat je ze toch eens moet passen om te kijken hoe ze staan! :-)

 4. 17 februari 2017 / 20:00

  Ik zou graag witte nike sneakers willen hebben

 5. 19 februari 2017 / 07:40

  Leuk! Ik zat te denken om gewoon witte gympen van Adidas te kopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *