Mijn favoriete beautyproducten van 2013

Mijn favoriete beautyproducten van 2013

 photo CollageImagefavorietebeauty.png

Oh wauw, wat is 2013 snel gegaan! Heel cliché, maar toch is het echt zo. Het leek me leuk om mijn favoriete beautyproducten van 2013 op een rijtje te zetten voor jullie. Het was heel lastig om te kiezen, maar ik heb een selectie gemaakt van de producten die ik heel fijn vind. 

Foundation en poeder

De ontdekking van dit jaar zijn de foundation en poeder van Catrice. Ik had er wel wat goede dingen over gehoord, dus het werd hoog tijd dat ik het zelf eens uit ging proberen. In de zomer gebruikte ik de kleur 020 van foundation. Nu moet ik hem mixen met een tintje lichter: 010 en dat gaat erg goed. De foundation geeft een mooie dekking (niet al te dekkend, maar zeker ook niet transparant) en blijft goed zitten met het laagje poeder dat ik erover heen doe. Als je op zoek bent naar een betaalbare foundation, zou ik deze van Catrice zeker aanraden!

Oogschaduw

Dit More by Demi palette van Oriflame heb ik afgelopen jaar heel veel gebruikt. Vooral de laatste paar weken, want ik ben dol op de oogschaduws links onder en rechts boven. Perfect voor in de crease! De blush is ook heel erg mooi en er komt veel pigment vanaf. Dit palette is echt ideaal als je ergens naartoe gaat, want je hebt alles bij de hand! Een minpuntje (ondanks dit echt een heel fijn palette is): poeder van de oogschaduws komt in de lipgloss en in de creamy highlighter. Voorzichtig zijn dus!

Tsja, wat kan ik hier nog over zeggen? Het Urban Decay Naked Basics palette kan natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Een perfect palette met neutrale, matte kleuren voor een everyday make-up look, maar door de pikzwarte oogschaduw die erin zit, ook goed te gebruiken voor een heftige avondlook.

Dit palette heb ik nog niet zo lang, maar behoort zeker tot mijn favorieten van 2013: het Sleek Vintage Romance palette. Er zitten kleuren in die ik niet zo vaak zou gebruiken, zoals roze en paars, maar je kunt deze kleuren juist heel goed gebruiken. Ook de gouden tinten die erin zitten vind ik erg mooi.

Mascara en eyeliner

Dit is zeker mijn favoriete eyeliner van 2013: Skinny Luquid Eyeliner van Eyeko die in de Glossybox van november zat. Ik had nog nooit een eyeliner in stiftvorm geprobeerd, maar dat is toch wel een uitvinding hoor. Je kunt er heel precies mee werken. Ik gebruik hem nu iets meer dan een maand en hij doet het nog steeds erg goed.

 photo IMG_6344a.jpg

Mijn favoriete mascara van het afgelopen jaar is de Essence Lash Mania Reloaded false lash mascara. Naast mijn all time favorite mascara van Pupa, vond ik deze de verrassing van het jaar. Helemaal in combinatie met een andere mascara werkt deze echt heel goed!

Blush en bronzer

Mijn favoriete blush en bronzer van dit jaar is die van Kiko. Ik kocht deze in Italië afgelopen zomer en ik gebruik hem bijna iedere dag, afgewisseld met Sleek Rose Gold. Ook de bronzer die erin zit vind ik heel mooi.

Lipstick en lipgloss

Wat zaten er mooie kleuren in de Giordani Gold Voluptuous lijn van Oriflame. Mijn favorieten van dit jaar? Satin Plum en Scarlet Veil.

Verder heb ik Essence Glow Tinted Lipbalm in 01 Light Up veel gebruikt de afgelopen tijd.

Nagellak

Oh wat heb ik dit lakje Green Berry van Barry M veel gedragen afgelopen jaar. Er zit nog maar de helft in en dat gebeurt niet vaak bij mij. Vooral in de zomer was deze kleur niet van mijn nagels af te denken en nu ik de kleur weer zie heb ik zin om hem te dragen. Nu is echter de tijd van glitters en donkere kleuren aangebroken. See you next year, Green Berry!

Een kleurtje dat ik na de zomer veel heb gedragen is deze Sand Style polish van P2 in de kleur 050 Confidential. Het lakje dekt perfect en droogt ontzettend snel. Zodra je het eerste laagje hebt aangebracht, kun je het tweede laagje al eroverheen doen. Ook blijft deze nagellak erg lang zitten: bij mij zo’n zes à zeven dagen. Ik moest wel even wennen aan de structuur van de nagellak. Ik ben gladde nagellak gewend en nu zitten er ineens hele fijne korreltjes zand op je nagels.

Een nagellakje dat ik pas sinds kort heb, maar zeker wel een plekje verdient in dit rijtje is Knitted Gold uit de Brocades collectie van Maybelline. Een rot lakje om van je nagels te krijgen, maar dat neem ik maar voor lief.

Parfum

Ja, hoe kan het ook anders? Daisy van Marc Jacobs is mijn favoriete geur van 2013. Ik kreeg hem voor mijn verjaardag van mijn vriend. De flacon heeft een speciale plek op mijn kamer, op een mooie schaal. Mag ‘ie daar pronken.

Binnenkort komt er ook een artikel aan met mijn favoriete verzorgingsproducten van 2013!

Wat zijn jullie favoriete beautyproducten van 2013?

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

18 Reacties

 1. 26 december 2013 / 08:37

  Wat leuk om zo’n beauty jaaroverzicht te zien! Het naked palette staat absoluut op mijn wishlist :)

 2. 26 december 2013 / 09:18

  Leuke favorieten! Ik heb in dit jaar zo veel nieuwe make-up producten ontdekt en jij hebt heel veel van mijn favorieten er ook tussen staan :)

 3. 26 december 2013 / 10:02

  Heerlijke favo producten! Love love lovee Sand Style van P2 <3

 4. 26 december 2013 / 10:46

  Leuk artikel, zijn wel favorieten die ik had verwacht na weer een vol jaar je site te hebben gelezen!

 5. 26 december 2013 / 11:36

  Daisy van Marc Jacobs! Ook een hele grote favoriet van mij. Zo jummie!

 6. 26 december 2013 / 11:56

  Leuk artikel om te lezen! Mooie favorieten heb je :-)

 7. 26 december 2013 / 23:05

  Het vintage romance palette wil ik heel graag, wat leuk dat ik hem hier als favoriet tegenkom! Ik heb namelijk de indruk dat hij verder niet zo heel populair is maar ik hou van paarstinten dus ik ga hem toch bestellen denk ik. Leuke favorieten verder!

 8. 28 december 2013 / 20:14

  Mooie producten en erg leuk om zo op een rij te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *