Mijn favoriete budget en high end highlighters

 photo IMG_5491a.jpg

Ik ben gek op highlighter. Dit wondermake-upje kan je gezicht laten stralen, precies op de dagen dat je het nodig hebt. Zie je er vermoeid uit? Zitten je ogen nog half dicht? Heb je een wit en grauw gezicht door de koude winter? Geen nood. Highlighter is je beste maatje. Ik laat je mijn favoriete budget en high end highlighters zien. 

 photo IMG_5482a.jpg

Waar gebruik je highlighter?
Highlighter kan je gezicht er wakkerder uit laten zien doordat het zo’n mooie gloed achterlaat. Je kunt highlighter aanbrengen met een kwast, maar met je vingers werkt het eigenlijk net zo goed. De plekken waar je highlighter kunt aanbrengen zijn: onder je wenkbrauw, binnenste ooghoeken, op de neusbrug, cupido boogje, jukbeenderen, op het puntje van je kin en in het midden van je voorhoofd. Je hoeft natuurlijk niet alle plekken te highlighten. Ik ga meestal voor de binnenste ooghoeken, onder de wenkbrauw en op de jukbeenderen.

 photo IMG_5490a.jpg

Mijn favorieten
Mijn mooiste producten in heel mijn make-up stash? Dat zijn toch zeker wel mijn prachtige Nars Albatross highlighter en de M.A.C. Mineralize Skinfinish in Perfect Topping. Twee ribben uit mijn lijf, maar dan heb je ook wat. Deze twee producten gebruik ik het liefst, omdat ze een speciaal plekje in mijn hart hebben. Maar ik heb ook een heleboel andere highlighters in mijn make-up collectie die eigenlijk net zo mooi zijn. Zo kocht ik een hele tijd geleden een Pure Chrome oogschaduw van Catrice. Deze was helaas Limited Edition en dus niet meer te koop, maar eigenlijk iedere lichte shimmery oogschaduw kun je gebruiken als highlighter. En niet alleen voor het gebied bij je ogen, maar ook prima op je wangen! Ook de Prime and Fine Highlighting Powder van Catrice vind ik erg fijn.

 photo IMG_5496a.jpg

Geen nood als je geen losse highlighter hebt, want je kunt ook heel goed lichte kleuren uit je favoriete oogschaduwpalette gebruiken. Mijn tips voor budget oogschaduwpaletten waar prachtige highlighters inzitten: W7 In The Buff Natural Nudes Eye Colour Palette (een dupe van het Naked 2 palette van Urban Decay) en het Sleek Storm palette.

Dit artikel is vandaag ook te lezen op Tesstijdschrift.nl, de website waar ik één keer in de maand over beauty schrijf. 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

11 Reacties

 1. 27 februari 2015 / 08:12

  Wat een ontzettend leuk artikel heb je hier van gemaakt! Duidelijk, leuk en met mooie foto’s!

 2. 27 februari 2015 / 08:29

  Wat een leuk en origineel artikel heb je er van gemaakt. Nars albatross staat nog op mijn wishlist, heb nog altijd spijt dat ik deze niet kocht in Parijs.

 3. 27 februari 2015 / 09:50

  Ik doe eigenlijk nooit wat met highlighter, terwijl ik het bij anderen altijd zo mooi vind! Moet ik me maar eens in gaan verdiepen ;)

 4. 27 februari 2015 / 10:51

  wat leuk om te lezen ik vind highlighter echt fantastisch!

 5. 27 februari 2015 / 11:02

  Leuk artikel! Zelf gebruik ik ook regelmatig oogschaduw als highlighter op mijn gezicht!

  • Tedje
   Auteur
   27 februari 2015 / 12:26

   Ja, waarom niet? Het werkt super goed en het is ook nog eens budgetproof!

 6. 27 februari 2015 / 11:14

  Mijn favoriete high end highlighter is de Candelight Glow van Too Faced. Mijjn favoriete budget product is eentje van MUA. NARS albatros staat nog hoog op mijn wishlist!

  • Tedje
   Auteur
   27 februari 2015 / 12:26

   Ooh, die is inderdaad prachtig Nynke! Ik kan je vertellen: je zult geen spijt krijgen van Nars Albatross. Hij is zoo mooi!

 7. 27 februari 2015 / 12:09

  Mijn favorieten: Soft & Gentle, Lightscapade en Perfect Topping :D

  • Tedje
   Auteur
   27 februari 2015 / 12:27

   Soft & Gentle staat ook altijd nog steeds hoog op mijn wishlist!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *