Mijn favoriete Instagram accounts #1

 photo PicMonkeyCollage-1.jpg

I have to make a confession… Ik ben een beetje verslaafd aan Instagram. Ik vind het heerlijk om door al die foto’s heen te scrollen en nieuwe accounts te ontdekken. Als jullie mijn Instagram volgen, weten jullie vast ook dat ik regelmatig nieuwe updates erop zet. Heerlijk om foto’s te maken en zorgvuldig uit te kiezen welke filters en effecten ik nu weer ga gebruiken. Vandaag deel ik mijn favoriete Instagram accounts met jullie!

 photo annemerel.jpg

Annemerelcom

Annemerel.com is één van mijn favoriete blogs. Waarom? Annemerel schrijft met ontzettend veel humor, ze maakt prachtige, lichte foto’s, ze houdt van lekker eten en ik bewonder haar enorm door haar hardloopprestaties. Door haar ben ik gaan hardlopen, dat weet ik zeker! Haar Instagram account is zeker het volgen waard. Ik word elke keer blij als Annemerel een foto heeft geplaatst! :)

insta1

Ontherundancers

Zoals jullie misschien wel weten, ben ik helemaal gek van Beyoncé. Ik volg haarzelf natuurlijk ook op Instagram, maar misschien is het fan account van de Ontherundancers nog wel leuker. Er staan een heleboel filmpjes en foto’s op van concerten van Beyoncé. Niet alleen van haarzelf, maar ook van de danseressen en er worden ook regelmatig foto’s op geplaatst die behind the scènes gemaakt zijn.

bakery

Laurasbakery

Wil je kwijlen bij overheerlijke taarten, cakejes, koekjes en allerlei andere overheerlijkheden? Neem dan zeker even een kijkje op de Instagram van Laura’s Bakery. Op het moment dat ik dit schrijf, heb ik honger en ik krijg nog meer honger van al dat lekkers. YUM!

 photo cats.jpg

Lifestyleloucats

Milou (van Lifestylelou.nl) heeft vier Britse kortharen: Lush, Lieve, Liz en Cato. Ze heeft een speciaal Instagram-account aangemaakt voor haar vier liefjes. HOW CUTE!? Jullie weten misschien wel dat ik ook ooit een Britse Korthaar wil, dus ik smelt iedere keer als ik deze snoetjes zie!

 photo AB.jpg

Adorablebooksnl

Ik blog niet alleen voor Teddlicious.nl, maar ook voor boeken/filmblog Adorablebooks.nl! Samen met drie andere meiden plaatsen we op deze blog iedere dag een artikel over boeken of films. We runnen dit Instagram account met z’n vieren en ik vind het altijd leuk om te zien wat mijn collega’s aan het lezen zijn!

Heb jij ook Instagram? En wat is jouw favoriete account?

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

8 Reacties

 1. 26 september 2014 / 09:15

  Ahhh zo lief dat je mij(n katties) hebt genoemd! Ik voel me vereerd. :D Je moet snel eens langskomen met Yaarieee!

 2. 26 september 2014 / 09:32

  Hiervan volg ik alleen Annemerel, maar ik vind haar Instagram (en blog) ook echt geweldig!

 3. 26 september 2014 / 09:53

  Haha ik ben ook zwaar fan van Instagram en volg best wel wat mensen. De katjes van Lou zijn zo lief <3

 4. 26 september 2014 / 10:09

  Ik ben ook gek op de poezels van Milou <3 Elke keer moet ik me inhouden om: AAAAH te roepen en mijn telefoon in het gezicht van mijn vriend te drukken hahaha. Gelukkig heb ik zelf ook drie pluizenbollen die ik even kan fijnknijpen als ik die behoefte voel :')

 5. 26 september 2014 / 15:54

  Ik zit eigenlijk niet zoveel op instagram, ik vergeet het altijd

 6. 27 september 2014 / 12:57

  Leuk om te lezen en inspiratie van op te doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *