Mijn favoriete rode nagellak voor de herfst

 photo IMG_3594a.jpg

De herfst is nu écht aangebroken. Het is koud buiten en ik heb mijn winterjas weer uit de kast getrokken. Ook is het tijd voor andere kleuren nagellak. Geen vrolijke pasteltinten meer, maar donkere nagellakken. Vandaag laat ik jullie mijn favoriete rode nagellak zien voor de herfst.

Rood is altijd goed, bij welke outfit of gelegenheid dan ook. Het is classy, maar tegelijkertijd kan het ook heel stoer zijn.

 photo IMG_3600a.jpg

Miss Sporty Crush On You 3D Texture 063Pupa Deep Ruby

 photo 1.jpg

Links: Deze liquid sand nagellak van Miss Sporty is toch wel heel bijzonder en mooi. Ik heb een extra flesje ingeslagen, omdat ik denk dat ik mijn eerste potje helemaal ga opmaken! Rechts: Deze swatch van Pupa maakte ik in juli 2012, ruim twee jaar geleden dus! Mijn nagels waren toen een stuk korter en ik had nog wat moeite met foto’s maken. Wel leuk om te zien, haha! Deep Ruby van Pupa is een prachtige paarsrode kleur met een mooie glans. Pretty!

 photo IMG_3601a.jpg

Oriflame Ruby Rouge Essie Sharling Darling

 photo 2.jpg

Links: Deze rode kleur van Oriflame neigt weer iets naar het paars, maar dat vind ik juist prachtig! Rechts: Ook die van Essie is een groot favoriet :)

 photo IMG_3602a.jpg

Oriflame Cherry Oriflame Hollywood Red

 photo 3.jpg

Links: Niet bordeaux, maar ook niet knalrood: deze nagellak van Oriflame zit er precies tussenin.  Rechts: Ook hier had ik nog moeite met fotograferen en ook met mijn nagels lakken zo te zien, haha! Toch leuk om even met jullie te delen. Er is wel degelijk vooruitgang te zien in Teddlicious! :) Hollywood Red van Oriflame is zo’n perfecte knalrode nagellak.

 photo IMG_3597a.jpg

Wat is jouw favoriete rode nagellak?

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

15 Reacties

 1. 7 november 2014 / 10:24

  Waauw de Oriflame Ruby Rouge vind ik zo mooi! Sowieso ben ik fan van het merk, so pretty!

 2. 7 november 2014 / 12:12

  Het liquid sand lakje van Miss Sporty is gaaf zeg!

 3. Eleni
  7 november 2014 / 20:31

  Die van Miss Sporty heb ik ook. Super mooie nagellak en heel slim dat je een back up hebt ingeslagen : )

 4. 8 november 2014 / 10:48

  Die van Miss Sporty wil ik nog steeds in huis halen, leuk voor in de lente en zomer maar nu heeft ‘ie precies de kleur van herfstblaadjes en in de winter van kaarsen. Die kan gewoon altijd, haha :D

 5. 8 november 2014 / 12:43

  Leuk artikel! Ik vind het lakje van Essie heel erg mooi!

 6. 8 november 2014 / 19:19

  Ik vind de nagellak van Miss Sporty wel heel erg mooi!

 7. 8 november 2014 / 22:43

  Wauw wat een toffe kleur die Pupa Deep Ruby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *