Mijn favoriete verzorgingsproducten van 2013

 photo CollageImagefavoriteverzorging.png

Vorige week liet ik mijn favoriete beautyproducten van 2013 zien. Vandaag is het tijd voor mijn favoriete verzorgingsproducten. 

Een van mijn favoriete douchegels van 2013 is my coconut island van Traclemoon. Ik krijg zoveel zin in de zomer als ik die geur ruik! Bovendien zijn deze douchegels gewoon te koop bij de grote Albert Heijns voor een heel fijn prijsje. En er zit ook nog eens 500ml in. Kun je lekker lang mee doen dus.

Heb je deze nog niet in huis? Shame on you. Dit is denk ik mijn favoriete Dove douchegel aller tijden: de Pistache & Meiklokjes variant. Wat ruikt deze heerlijk zacht, warm maar tegelijkertijd ook fris. Ik vind het gewoon zonde om deze op te maken.

Deze producten kunnen absoluut niet ontbreken in dit rijtje: mijn verzorgingsproducten van hannah. Na de hannah xperience gebruik ik deze producten (bijna) alleen maar. De Cleansing Oil is zo fijn om je gezicht mee te reinigen en de Vitamin Complex…. Hmm zo’n fijn product!

Afgelopen zomer heb ik deze producten veel gebruikt, en dan vooral de groene variant. Deze Vaseline Spray & Go body moisturisers zijn echt heel erg fijn. Geen gedoe met potjes en smeren, nee, gewoon sprayen.

Ik ben dol op de producten van The Body Shop en ik kan alle producten wel in dit lijstje zetten. Ik moest het beperken van mezelf en ik heb gekozen voor deze bodybutter in de ‘smaak’ Brazil Nut. Deze staat op mijn nachtkastje en ik merk dat ik hem nu weer lekker veel gebruik. Body butters van The Body Shop verzorgen zo goed en de geur van Brazil Nut is zo lekker. Echt een aanrader.

It’s all about the hair
Bij verzorgingsproducten horen natuurlijk ook haarproducten. Hieronder mijn favorieten van afgelopen jaar.

Tsja, wat kan ik hier nog over zeggen? Dit is mijn favoriete haarserum aller tijden: Biosilk Silk Therapy.

Mijn favoriete shampoo van afgelopen jaar zijn de shampoos uit de Natuurlijk Puur lijn van Andrélon. Deze werkten verrassend goed voor mijn haar! In de shampoos zitten wel SLES, maar geen siliconen, parabenen en kleurstoffen. Mijn haar voelt zacht aan na gebruik en wordt niet slap of gauw vet. Ook zijn de shampoos zuinig in gebruik: je hebt maar een beetje nodig.

Afgelopen jaar heb ik ook het volumepoeder ontdekt. Deze van Andrélon uit de Pink Collection vind ik erg fijn. Dit product is ook gebruikt bij de haarbehandeling die ik een paar weken geleden kreeg.

Wat zijn jouw favoriete verzorgingsproducten van 2013?

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

19 Reacties

 1. 30 december 2013 / 06:33

  Die body butter van de body shop lijkt mij lekker, ik gebruik nu heel veel reinigings producten van d make-up dat is echt mijn favoriet in 2013

 2. 30 december 2013 / 07:09

  Wat een heerlijke favorieten en mooie producten op een rij! Stuk voor stuk toppers :)

 3. 30 december 2013 / 07:56

  Leuke producten! De Vaseline Spray & Go zijn zo fijn :)

 4. 30 december 2013 / 09:51

  My coconut island ga ik zeker even proberen. Nog niet gespot bij mijn ienimini- AH

 5. 30 december 2013 / 10:12

  Fijne favorieten! De Andrelon shampoo bevalt mij ook enorm goed en hij ruikt zó lekker! :-)

 6. 30 december 2013 / 10:29

  Wat een mooie producten! :-) De Vaseline Spray & Go ga ik binnenkort proberen.

 7. 30 december 2013 / 11:17

  Ik zou ook zo graag een keer iets van Hannah proberen, maar de prijs houd me tegen :( Mijn favoriete verzorgingsproducten van afgelopen jaar is toch wel mijn Dr van der Hoog cremes.

 8. 30 december 2013 / 11:29

  Wat een mooie favorieten heb je! Vooral de producten van Hannah lijken me heerlijk!

 9. 30 december 2013 / 12:41

  Fijne producten. Ik ben gek op de douchegel van Dove die je laat zien, heerlijk.

 10. 30 december 2013 / 13:29

  Mooie producten! En die geur van TBS is echt lekker, zelf ben ik echt verzot op de Strawberry lijn. :)

 11. 30 december 2013 / 14:12

  mooie favorieten, treacle moon is hier zeker ook een favoriet.

 12. 30 december 2013 / 14:15

  De Spray&Go en Treacle Moon Iced Strawberry Dream zijn ook absoluut favorieten van mij :)

 13. 30 december 2013 / 16:12

  Die spray & go bodylotion wil ik ook nog gaan proberen, ze lijken me erg fijn :)

 14. 2 januari 2014 / 22:06

  Mooie favorieten! Vooral de douchegels lijken me heerlijk. Naar de Spray & Go ben ik erg benieuwd, dat is iets voor 2014 :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *