Mijn favorieten van de laatste tijd

 photo IMG_4767a.jpg

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik mijn favoriete producten heb laten zien. Tot juni 2014 liet ik iedere maand zien welke producten ik fijn vond, maar daarna zijn er eigenlijk helemaal geen favorieten artikelen online gekomen! Dat ga ik in 2015 helemaal met jullie goedmaken, beloofd!

 photo IMG_4775a.jpg

Een review van het Smashbox Full Exposure palette hebben jullie een tijdje geleden al kunnen zien. Ik ben er zo blij mee en ik pak hem regelmatig. Vooral de matte kleuren vind ik erg mooi. Ik heb de BeMineral Sparkling Beige oogschaduw helemaal herontdekt. Ik gebruik heb vaak in mijn binnenste ooghoeken de laatste tijd. Mijn everyday blush is M.A.C. Peaches. Deze blush staat iedereen denk ik prachtig! Een lipgloss die standaard in mijn tas zit is de Yves Saint Laurent Gloss Volupté in nummer 3. Deze is echt zo mooi! Ik had nog nooit een lipgloss van YSL gehad, maar dit is toch wel de mooiste lipgloss die ik ooit heb gehad. De foundation die ik de laatste tijd iedere dag gebruik is de Giordani Gold CC Cream met SPF 35 in de kleur light. De perfecte tint voor mijn huid op dit moment. Ook Essie Parka Perfect is weer favoriet. Wat een prachtige tint is dit! Het geurtje dat ik de laatste tijd veel draag is Dolce&Gabbana Light Blue. En last but not least, mijn favoriete Body Butter uit de kerstcollectie van The Body Shop: Glazed Apple.

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

16 Reacties

 1. 10 januari 2015 / 08:31

  Leuk om te zien! Het lakje van Essie ziet er mooi uit.

 2. 10 januari 2015 / 10:02

  Mooie producten! Ik heb spijt dat ik niets van de Glazed Apple lijn heb meegenomen vorige week, ben bang dat alles nu weg is :-(

  • Tedje
   Auteur
   10 januari 2015 / 15:11

   Ah, ik ben er ook bang voor! :( Jammer!

 3. 10 januari 2015 / 10:21

  Wat een prachtige favorieten! Ik heb de body butter van Glazed Apple ook. De geur is zo onwijs lekker!

 4. 10 januari 2015 / 10:59

  Die producten van The Body shop zijn ook heel fijn!

 5. 10 januari 2015 / 13:36

  Ik moet die CC Cream ook wat vaker gaan dragen denk ik!

 6. 10 januari 2015 / 20:36

  Ik zie een heleboel mooie merken en mooie producten! Het palette vind ik zo gaaf!

 7. 10 januari 2015 / 20:40

  Wat een heerlijke en fijne producten allemaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *