Mijn favorieten van februari 2015

 photo IMG_5534a.jpg

 

Time flies when you’re having fun! Het is alweer maart en we komen steeds dichter bij de lente en de zomer. Nou, ik kan niet wachten. Laat het lekkere weer maar komen! Ik ben wel klaar met de regen, kou en de wind. Terug naar waar ik het eigelijk over wilde hebben: mijn favorieten van de maand februari. 

Andrélon Verleidelijk Kort Mousse – Mousse voor mijn haar gebruik ik met vlagen: dan een hele tijd heel vaak en dan een hele tijd niet. Nu zit ik in zo’n fase dat ik het weer heel veel gebruik. Mijn favoriet? De Verleidelijk Kort Mousse van Andrélon. Lekkere dikke mousse waardoor mijn haar veel volume krijgt.

Hugo Boss Ma Vie – Ik probeer altijd lekker af te wisselen met parfum, maar ik merk dat ik de laatste tijd heel vaak Ma Vie van Hugo Boss uit mijn kastje pak. Hij ruikt zo lekker!

✮  The Body Shop Wild Argan Body Butter – Ik kom om in de Body Butters van The Body Shop en ik wissel ze dan ook lekker af. Toch grijp ik de laatste tijd vaak naar de Wild Argan Body Butter van The Body Shop. Na het douchen smeer ik mezelf altijd helemaal in met een extra dikke laag op mijn benen. Die kunnen wel wat extra verzorging gebruiken.

Naked Basics palette Urban Decay – Dit is zo’n fijn palette als ik een weekend naar mijn vriend ga of als ik ergens ga logeren! Een lekker klein palette waar je eigenlijk alle kanten mee op kunt. Ik ben nog steeds super blij met mijn Naked Basics palette!

Wimperkruller van Tweezerman – We kennen natuurlijk allemaal de steengoede pincetten van Tweezerman, maar wisten jullie dat ze veel meer dan dat hebben? Bij een persevent kreeg ik deze wimperkruller en kon ik eindelijk vaarwel zeggen tegen mijn dierbare Hema-wimperkruller die me altijd trouw is geweest sinds ik begon met mascara dragen. Dat is inmiddels heel wat jaartjes geleden, dus hij was écht aan vervanging toe. Deze blauwe wimperkruller steelt de show in mijn make-up bakje! En hij werkt ook nog eens heel goed.

Gosh Forever Eye Shadow Stick 04 Brown – Deze smeer ik zowat iedere dag onder mijn onderste wimperrand. Zo’n heerlijk bruin kleurtje die gewoon bij iedere look kan en past.

✮  Planter’s Repairing Cream – Deze zit standaard in mijn handtas voor droge handen en schrale plekjes! Ideaal omdat het een stevig blik is en lekker handzaam is om mee te nemen.

Essie dress to kilt – Rode nagellak is natuurlijk altijd goed, maar dress to kilt is the best. Hij blijft muurvast zitten (lees: zo’n zes à zeven dagen) en het is gewoon dé perfecte rode kleur.

Bepanthen Verzorgende Crème – Deze tube neem ik overal mee naartoe. Mijn eczeem speelt de laatste tijd weer op en ik heb gemerkt dat deze crème van Bepanthen lekker verkoelend is voor mijn huid.

M.A.C. Mineralize Skin Finish Perfect Topping – Last, but not least, mijn favoriete highlighter van afgelopen maand. Jullie zagen hem al voorbij komen in het artikel over mijn favoriete budget en high end highlighters. Want tsja, hij is en blijft gewoon beeldschoon…

Liefs van Tedje

Volg:
Share:

13 Reacties

 1. 5 maart 2015 / 07:50

  Mooie favorieten! Het Naked basics palette zou ik ook nog heel graag willen toevoegen aan mijn stash!

 2. 5 maart 2015 / 08:38

  Ma Vie van Hugo Boss is inderdaad een fantastisch lekkere geur, ook zeker een favoriet van mij!

 3. 5 maart 2015 / 09:30

  wat een mooie favorieten, een wimper kruller is echt een musthave!!

 4. 5 maart 2015 / 11:00

  Mijn favorieten staat ook net online, maar ik mocht willen dat ik daar het naked basic palette aan toe kon voegen. Lijkt me heel mooi namelijk :)

  • 6 maart 2015 / 10:31

   Jaa daar ben ik nog steeds super blij mee! Als je op zoek bent naar een basic (haha, duh) palette met een prachtige kwaliteit, kan ik je dit palette zeker aanraden! Geschikt voor allerlei soorten looks!

 5. 5 maart 2015 / 11:48

  Die Andrélon Mousse gebruik ik ook al jaren, die is gewoon hartstikke fijn <3

 6. 10 maart 2015 / 06:18

  Ik ben enorm benieuwd naar de parfum en het Essie lakje ziet er prachtig uit! Fijne favorieten.

 7. 18 maart 2015 / 21:56

  Die wimperkruller lijkt me fantastisch! ik ben de laatste tijd erg fan van wimperkrullers, die geven mijn wimpers net wat extra’s.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.