Mijn ochtend- en avondroutine met hannah

Mijn ochtend- en avondroutine met hannah

 photo IMG_6497a.jpg

Sinds mijn bezoek aan het hannah-huis in Voorthuizen waar ik de hannah Xperience onderging, gebruik ik nu (bijna) iedere ochtend en avond producten van hannah die ik heb meegekregen. Vandaag laat ik jullie zien welke producten dit zijn en hoe ik ze gebruik. 

 photo IMG_6514a.jpg

 photo IMG_6516a.jpg

Ik begin met het reinigen van mijn gezicht. Dit doe ik met de Cleansing Oil. Met twee à drie pompjes voorzie ik mijn gehele gezicht van een laagje olie.

 photo IMG_6536a.jpg

 photo IMG_6538a.jpg

De olie is lekker vet en daardoor kun je ook je make-up eraf halen met dit product. Zodra je je gehele gezicht hebt ingevet, maak je je handen nat en masseer je de olie in. De Cleansing Oil gaat niet schuimen. Daarna haal je met een warm washandje (of een natte, warme gastendoek die je eventjes in de magnetron hebt gedaan) de olie van je gezicht af. Ik merk dat de olie geen vettig laagje achterlaat.

 photo IMG_6528a.jpg

 photo IMG_6530a.jpg

De tweede stap is het gebruiken van de Sensitive Skin Lotion. Hier zit geen alcohol in zodat het de huid niet irriteert. Je brengt de lotion aan op een wattenschrijfje en gaat hiermee over je gehele gezicht. Deze lotion verfrist en reinigt je huid. Je kunt dit product ook gebruiken als kalmerend oogkompres bij opgezwollen ogen. Heerlijk verkoelend!

 photo IMG_6527a.jpg

Stap drie: herstellen met de Vitamin Complex. Dit is een vochtherstellende gezichtsspray met vitamines A, E en F. Deze vitamines dringen door de huid heen om de diepere huidlagen te bereiken. Deze spray zorgt er ook voor dat je huid gehydrateerd wordt. Ik vind dit een heerlijk product, zeker ’s ochtends, omdat het me helemaal opfrist en wakker maakt. De Vitamin Complex zorgt er ook voor dat de crème die je hierna gaat gebruiken, beter in je huid trekt waardoor je ook minder crème nodig hebt.

 photo IMG_6517a.jpg

Oxys Genes (Grieks voor zuurstof producent) zorgt voor een zuurstofboost voor de huid. Persoonlijk heb ik hier nog niet veel van gemerkt, maar ik vind het wel een hele fijne en zachte crème.

 photo IMG_6522a.jpg

 photo IMG_6533a.jpg

De crème is niet al te vettig en brengt heerlijk aan op de huid na het gebruik van Vitamin Complex.

 photo IMG_6503a.jpg

 photo IMG_6511a.jpg

Last but not least: Touch of Silk. Dit product voelt echt aan als zijde tussen je vingers. De formule bevat siliconenolie en kan daardoor kleine oneffenheden opvullen en je gezicht egaal en glad maken. Littekens zouden er zelfs mooier van worden! De Touch of Silk zorgt voor een matte uitstraling op je gezicht. Ik ben ontzettend blij met dit product, want het voelt zo lekker!

Je bent er even mee bezig, maar dan heb je ook wat. Ik geef toe dat ik niet iedere ochtend en avond de gehele routine doorga, maar toch wel zoveel mogelijk. Ik merk dat mijn huid minder droog is geworden na het gebruik van deze producten. Dat kan mijn huidje wel gebruiken, want het wordt weer koud en dan wordt mijn huid over het algemeen ook een stuk droger.

Welke producten gebruik jij om je gezicht mee te reinigen?

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

16 Reacties

 1. 15 oktober 2013 / 07:57

  Klinkt enorm fijn! Wat een mooie producten!

 2. 15 oktober 2013 / 07:58

  Wat een mooie producten, Hannah staat nog hoog op mijn verlanglijstje!

 3. 15 oktober 2013 / 08:38

  Leuk om te zien! Ik heb nog nooit iets geprobeerd van Hannah, ben wel benieuwd! :-)

 4. 15 oktober 2013 / 10:28

  Ik vind Hannah altijd zo’n merk dat ik denk… is het nou echt goed… of is het gewoon zo’n schoonheidsspecialist ding. Want ik heb daar nooit écht hele goede ervaringen mee. Beetje imagoschade denk ik :P

 5. Jules
  15 oktober 2013 / 13:21

  Ik ben heel erg benieuwd naar de cleansing oil!
  Ik heb zelf altijd slechte ervaringen met dergelijke producten als Touch of Silk.
  Mijn huid wordt daar té vet van en dan druipt zowat mijn foundation van mijn gezicht.
  En heb ik het gevoel dat mijn poriën verstopt raken! mimmimimiiiiii

  Liefs Jules

 6. 15 oktober 2013 / 20:18

  Het lijken me hele fijne producten! Goede review.

 7. 15 oktober 2013 / 20:37

  Ik heb nog nooit een product van dit merk gebruikt, maar lijkt me erg fijn.

 8. 16 oktober 2013 / 09:31

  Ik ken het merk niet, waar kan je het kopen? Het lijkt me heel erg fijn!

  • Tedje
   Auteur
   16 oktober 2013 / 10:42

   Je kunt hannah producten online kopen bij hun webshop, maar ook bij verschillende hannah huidcoaches. Op internet kun je de dichtstbijzijnde huidcoach bij jou in de buurt vinden!

 9. 21 oktober 2013 / 12:06

  Ik heb al zoveel gehoord over de hannah producten, ze lijken me heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *