Mijn Sleek palettes

Mijn Sleek palettes

 photo IMG_0543a.jpg

Ik ben dol op oogschaduwpalettes. Ik kan er niet genoeg van hebben! Ik koop liever een mooi oogschaduwdoosje in plaats van een lipstick. There, I said it. Toen ik de palettes van Sleek ontdekte, was ik verkocht. Zoveel mooie kleurtjes voor een goede prijs?! En ook nog eens goede kwaliteit!? Vandaag laat ik jullie mijn stash zien. 

 photo IMG_0526a.jpg

De oogschaduws van Sleek zitten in een stevig, zwart plastic doosje. Ideaal voor mee op reis. Ik heb er in totaal vier!

 photo IMG_0531a.jpg

Mijn eerste en meestgebruikte palette: het Sleek Au Naturel palette. Ik kocht hem in november 2011. Klik hier voor het artikel dat ik er toen over schreef. Zo grappig om te zien hoe mijn foto’s zijn verbeterd in die jaren. Hier was ik net aan het bloggen. Ik was mijn spiegelreflex nog aan het uitvinden, haha.

Het Au Naturel palette bevat prachtige aardetinten die je voor iedere dag kunt gebruiken. Je kunt er een rustige look mee maken voor overdag, maar er zitten ook donkere tinten in waarmee je weer een perfecte avondlook mee kunt maken. Mijn favoriete kleuren? Dat zie je wel aan de pan! Cappuccino, Taupe en Bark heb ik heel veel gebruikt. Ik kan dit palette echt aan iedereen aanraden die make-up nog een beetje aan het ontdekken is, maar ook aan de gevorderde beautyexpert!

 photo IMG_0532a.jpg

Mijn volgende aankoop was het Sleek Storm palette. Deze kocht ik in april 2012. Het fotograferen ging me toen al iets beter af. Geen ruitjespatroon meer zoals bij mijn Au Naturel palette, maar gewoon een gladde oogschaduw. Het Sleek Storm palette bevat weer mooie aardetinten, maar ook een heleboel shimmery roze, blauwe en gouden tinten. Wederom een palette waar je alle kanten mee op kunt. Dit palette heb ik niet zoveel gebruikt als het Au Naturel palette, maar dit is zeker een palette dat niet mag ontbreken in mijn collectie.

 photo IMG_0535a.jpg

Het Vintage Romance palette van Sleek heb ik nog niet zo heel lang: sinds december 2013. Dit palette is iets meer gedurfd dan de vorige twee. In dit doosje vind je veel paarstinten, maar ook goudtinten waarmee je een mooie draagbare look kunt maken.

De laatste aanwinst van mijn Sleek collectie is het Oh So Special palette waar jullie onlangs nog een review van hebben kunnen lezen (klik!). Ik ben ontzettend blij met dit palette en sinds ik hem heb, gebruik ik hem iedere dag. Je kunt zoveel mooie combinaties maken met dit palette! Als je het Au Naturel palette al hebt en deze nog niet, zou ik deze zeker aanraden. Ik wist niet dat je zulke mooie ooglooks kon maken met lichtroze!

Sleek palettes zijn o.a. verkrijgbaar bij The Make-Up Spot.

Welke palettes van Sleek hebben jullie in je bezit?

Liefs van  Tedje

Volg:
Delen:

23 Reacties

 1. 21 mei 2014 / 06:39

  Ik ben ook een groot Sleek fan en de palettes zijn een echte musthave.

 2. 21 mei 2014 / 07:55

  Mooie palettes heb je! Ik gebruik van Sleek het Vintage Romance palette elke dag.

 3. 21 mei 2014 / 08:23

  Wauw wat een beauties! Echt stuk voor stuk prachtige palettes <3

 4. 21 mei 2014 / 10:11

  Mooie paletten heb je! Het Storm en Vintage Romance palette heb ik zelf ook :)

  • Tedje
   Auteur
   21 mei 2014 / 12:31

   Mooi zijn ze hè? Ik heb ook nog geen moment spijt gehad van de aankopen!

 5. 21 mei 2014 / 10:53

  Wat een toffe verzameling! Leuk om te zien dat je een aantal kleuren met veel plezier gebruikt :-)

 6. 21 mei 2014 / 11:24

  Ik heb helemaal geen palletten, maar ik word wel heel hebberig van deze mooie collectie van jou! ;)

 7. 21 mei 2014 / 11:54

  Mooie palettes heb je! Ik wil er ook nog wel een van sleek.

 8. 21 mei 2014 / 11:55

  Mooie verzameling! Het Au Naturel heb ik ook, daar ben ik ook heel blij mee!

  • Tedje
   Auteur
   21 mei 2014 / 12:34

   Het Au Naturel is zo’n fijn palette inderdaad! Je kunt er echt alle kanten mee op :)

 9. 21 mei 2014 / 15:41

  Wat een mooie palettes zeg! Ik heb sinds kort het Garden of Eden palette, maar die is tot nu toe nog onaangebroken. Ik vind het Storm palette ook echt ontzettend mooi.

  • Tedje
   Auteur
   21 mei 2014 / 20:13

   Aah die heeft heel veel groene tinten toch? Die lijkt me ook prachtig!

 10. 21 mei 2014 / 19:03

  wat een prachtige palettes, zo te zien gebruik je de 1 meer dan de ander!

 11. 21 mei 2014 / 19:38

  Ik ben echt weg van de Sleek palettes. Degene die ik heb is zo fijn. Ik wil er zeker meer. :) Liefs

 12. 21 mei 2014 / 21:06

  Mooie stash :) Ik heb er toevallig ook 4 waarvan 2 dezelfde als jij: au natural en vintage romance :)

 13. Petra
  22 mei 2014 / 13:42

  Aghhh, ….de Oh So special palette vind ik heel erg mooi….

 14. 22 mei 2014 / 21:05

  Ze zijn allemaal mooi! Storm en Vintage Romance zou ik nog wel willen hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *