Mijn stash: Blush

Mijn stash: Blush

IMG_7294-1

Blush vind ik een van de mooiste beautyproducten die er zijn. Het geeft je huid een mooie glow, en je gaat er ook nog eens gezonder uit zien met een kleurtje op je wangen. Vandaag wil ik mijn blush stash laten zien. Het zijn er niet heel veel, maar ze zijn toch het vermelden waard!

Ik heb twee blushes van Sephora die mij erg goed bevallen.

De donkere kleur heet  nr. 6 Abricot Plaisir en deze heeft subtiele shimmers wat voor een erg mooi en zomers effect zorgt op je wangen! De roze kleur heet nr. 10 Romantic Rose en geeft veel pigment af, ik hoef dus niet veel te gebruiken wil ik wat kleur op mijn wangen krijgen!

De swatches. Ik gebruik nu het zomer wordt Abricot Plaisir net wat meer dan Romantic Rose, puur omdat er shimmers inzitten!

Mijn eerste MAC Blush in de kleur Feeling Flush. Wat is hij mooi hè! Ik vind het patroon zo prachtig!

Er komt erg veel pigment af van de MAC blush, daardoor heb ik weinig nodig. Het lijkt ook alsof ik de blush nog nooit heb aangeraakt, maar dat is wel degelijk het geval!

Dan twee budget blushes. De linker is de ombre Color Bomb van Catrice en komt uit de Limited Edition collectie Revoltaire. De blush is helaas niet meer te koop! De rechter blush is van de Hema en daar zat een heel mooi printje op, maar dat was helaas overspray! De kleur die je overhoudt is nog steeds erg mooi met veel shimmers!

Links: Catrice. Rechts: Hema. Budget hoeft helemaal niet slecht te zijn, integendeel juist! Ik vind deze twee blushes echt prachtig en ik gebruik ze met regelmaat.

Last, but not least: mijn favoriete blush of all time: de Sleek blush in Rose Gold. WAUW. Deze kleur is gewoon altijd goed en past volgens mij bij iedere huidskleur. Het is niet voor niets de best verkochte blush van Sleek!

Is het geen plaatje? Ik hou van de kleur en van de shimmers!

Het pigment is echt supergoed, vind je het geen plaaaaatje? Ik wel!

xoxo

 

Volg:

12 Reacties

 1. 21 juli 2012 / 09:28

  Oeeh mooie blushes! Ik ben ook echt fan van blushes (vandaar ook de naam van mijn site haha). Die goude shimmer erin kan toch niemand weerstaan;)

 2. 21 juli 2012 / 10:38

  Oh ik vind het allemaal ontzettend mooie kleuren! xo

 3. 21 juli 2012 / 14:02

  Ohhh, je MAC blush <3 En natuurlijk Sleek Rose Gold!

 4. 21 juli 2012 / 16:28

  Wat een schitterende blushes allemaal, je hebt een prachtige collectie! <3

 5. 21 juli 2012 / 19:38

  Ah wauw die van sleek! Geweldige kleur, volgens mij is die altijd uitverkocht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *