Mijn ultieme genietmomentjes

genieten

Toen ik mijn website Teddlicious (toen nog zonder .nl, maar wordpress.com) net was gestart, had ik de rubriek ‘Genieten’. Ik deelde plaatjes waar ik écht van kon genieten: lekker eten, mooie make-upproducten of torenhoge hakken waar ik zelf never nooit op zou kunnen lopen. Nu, jaren later, keert deze rubriek terug en deel ik mijn ultieme genietmomentjes met jullie!

Sushi & Netflix

Ik ben vanavond avond alleen thuis en ik heb geen zin om boodschappen te doen of te koken. Na 1,5 week vakantie vieren en iedere dag uit eten wil ik nog héél even in die heerlijke sfeer blijven (al vind ik zelf koken ook heel leuk om te doen hoor). Ik ga vanavond dus ook sushi bestellen en neerploffen op de bank met Netflix. Wat een heerlijke combinatie, hier word ik echt ultiem vrolijk van. Alleen het idee al! Ze noemen me wel eens sushiverslaafd en tsja, dat kan ik niet ontkennen. Het blijft gewoon zó lekker en ik geniet er iedere keer weer van. En Netflix is natuurlijk altijd goed. Als ik alleen ben kijk ik vaak een meidenfilm of een serie die ik op dat moment volg.

Nieuwe iPhone

Mijn iPhone 6 is alweer 2,5 jaar oud, tijd om binnenkort een nieuwe uit te zoeken! En komt dat even goed uit, want september is natuurlijk de maand waarin Apple altijd hun nieuwe producten onthult. De speculaties gaan rond dat de nieuwste iPhone ‘Apple iPhone X‘ gaat heten, oftewel de iPhone 10, vanwege het 10-jarig jubileum van de iPhone. Ik kan niet wachten, ik ben super benieuwd! :-) Ik vind het altijd heerlijk als ik een nieuwe telefoon heb; alleen van het moment al dat ik het doosje openmaak en het plastic van het scherm af kan trekken kan ik al intens genieten. Vervolgens is je telefoon helemaal nieuw en leeg, klaar om mooie momenten mee vast te leggen. Hier word je op hoogte gehouden van al het iPhone X nieuws bij KPN.

Vakantie memories

Deze maand ben ik op vakantie geweest met mijn vriend naar Kefalonia en oh, wat is het heerlijk om daarop terug te kijken! We hebben heerlijk gegeten, veel van het eiland gezien, gerelaxt en ik heb 6 boeken gelezen. Lezen op vakantie is nog zo’n ultiem genietmomentje, eindelijk kon ik mijn opgespaarde boekenstapel uitlezen. We hebben veel foto’s en filmpjes gemaakt en dat is zo leuk om terug te zien! Ik ben van plan om nog een foto-album te gaan maken en de filmpjes ga ik allemaal monteren tot één geheel en die zal ik dan ook met jullie delen natuurlijk.

Working life

Hoe lekker vakantie ook is, ik kan echt genieten van mijn werk. Deels bestaat mijn werk uit freelanceklussen voor andere bedrijven, maar het andere gedeelte is Teddlicious en Adorable Books. Ik had nooit, maar dan ook echt nooit gedacht dat ik van deze twee blogs mijn echte werk zou kunnen maken. Wat begon als hobby zijn nu twee bedrijven en daar ben ik best trots op! Note to self: vaker bij stilstaan en van genieten, want bloggen voelt niet als werk. Ik doe dit omdat ik het leuk vind om te doen, zo ben ik er ook mee begonnen. Nu ik dit zo aan het typen ben, besef ik me dat Teddlicious deze maand 6 jaar bestaat. O my, wat vliegt de tijd!

Wat zijn jouw ultieme geluksmomentjes?

Dit artikel is een samenwerking met KPN. 

Volg:
Delen:

7 Reacties

 1. 7 september 2017 / 15:08

  Heerlijk! Ik ben super benieuwd naar de nieuwe iPhone, mijn 5S is ook echt aan vervanging toe. Ik kan me ook onwijs verheugen op een avondje thuis met een film en sushi, stiekem heb je me geïnspireerd voor vanavond, haha!

  • Tedje
   Auteur
   7 september 2017 / 15:53

   Haha, ik heb net sushi besteld. Heerlijk, kan niet wachten!

 2. 7 september 2017 / 16:51

  Ah wat een heerlijk lijstje! Dit zijn ook echt dingen waar ik heel erg van kan genieten. Nu heb ik zin in sushi, haha!

 3. 7 september 2017 / 18:56

  Wat een super fijn lijstje heb je gemaakt! Sushi is ook echt mijn top punt die er tussen moet staan haha :)

 4. 7 september 2017 / 19:03

  Geniet van je sushi & Netflix avondje! Ik kruip op de bank met Expeditie Robinson. :)

 5. 8 september 2017 / 10:36

  Ik vind het heerlijk om lekker onder een fleecedeken te kruipen als het buiten regent met een grote mok thee en een goed boek. Daar kan ik echt van genieten.

 6. 8 september 2017 / 21:41

  Goed lijstje! Bij mij staan in bad met lush, netflixen, (online) winkelen en warme chocolade melk bovenaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *