Mijn vakantieplannen voor dit jaar

vakantieplannen

Een paar weken terug haalde ik mijn gloednieuwe paspoort op, tijd om mee de wereld over te reizen! In deze blogpost vertel ik wat mijn vakantieplannen zijn voor komende zomer. 

Kefalonia

Deze zomer ga ik samen met mijn vriend naar het Griekse eiland Kefalonia! Vorig jaar waren we op Zakynthos, het jaar daarvoor op Kreta. Griekenland heeft ons hart gestolen en daarom gaan we dit jaar weer lekker genieten op een Grieks eiland. Dit jaar een iets kleiner en minder bekend eiland. We hebben een auto gehuurd voor het hele verblijf, dus we gaan lekker het eiland verkennen, rondrijden, genieten van het mooie weer, naar het strand en het zwembad en ik neem natuurlijk weer een hele stapel boeken mee. Helaas moeten we nog wel een maandje wachten voordat we echt kunnen gaan, nog even doorbikkelen met werk dus! We hebben er méga veel zin in. Vorige week heb ik in de sale nog wat fijne zomerkleding gekocht en van vriendinnen heb ik een heel vakantiepakket gehad (met donutzwembad, travel notitieboekje en een stapel tijdschriften – mijn vriendinnen kennen me véél te goed), dus ik ben al ready to go!

Citytrip Rome

Een paar dagen nadat we terugkomen uit Griekenland, ga ik nog 4 dagen samen met vriendin Elodie naar Rome. We waren er allebei nog nooit geweest, daar moest natuurlijk verandering in komen! De tickets en het hotel zijn geboekt en ik ben zo benieuwd naar deze stad! Iedereen zegt altijd dat het zo mooi is, dus dat wil ik natuurlijk met eigen ogen zien. En ik verheug me nu al op de lekkere pizza’s, pasta’s en ijsjes die we gaan eten…

Mocht je tips hebben voor Kefalonia of Rome, deel ze vooral hieronder bij de reacties! Vind ik super leuk!

Wat zijn jouw vakantieplannen voor deze zomer? 

Liefs,
Tedje

Volg:
Delen:

20 Reacties

 1. 2 augustus 2017 / 06:38

  Wat een onwijs leuke plannen! Rome is zó gaaf! Ik ben er een paar jaar geleden geweest en wil er graag nog een keer naartoe. Geniet van je vakanties!

  • Tedje
   Auteur
   3 augustus 2017 / 11:42

   Dankjewel Romy! Ik ben zo benieuwd naar Rome :-)

  • Tedje
   Auteur
   3 augustus 2017 / 11:42

   Aah, wat fijn dat je er al bent geweest! Lekker nagenieten dus!

  • Tedje
   Auteur
   3 augustus 2017 / 11:44

   Thanks, Silke! Jij ook nog vakantieplannen deze zomer?

 2. 2 augustus 2017 / 10:46

  Oeeh heel tof dat jullie een auto hebben als jullie daar zijn. Dat geeft zoveel vrijheid! Echt tof, ben heel benieuwd naar de artikeltjes die je erover gaat schrijven!

  • Tedje
   Auteur
   3 augustus 2017 / 11:45

   Ja, dat is echt zo fijn! Lekker rondrijden en gaan en staan waar je wil. Ik ga er zeker een artikel over maken, stay tuned!

 3. 2 augustus 2017 / 11:04

  Wat ontzettend leuk om naar uit te kijken! Ik ben zelf nog nooit in Griekenland geweest, maar mijn verloofde is er dol op! Helaas is het net buiten het seizoen dus we gaan er voor onze huwelijksreis niet heen.

  • Tedje
   Auteur
   3 augustus 2017 / 11:45

   Ah, je moet echt een keer naar Griekenland gaan. Zo mooi! <3

 4. 2 augustus 2017 / 11:07

  Oh rome staat al heel lang op mn lijstje helaas liggen de interesses van mijn familieleden ergens anders en ben ik er nog niet geraakt. Ik ga dit jaar naear sint petersburg ( rusland) kijk er heel hard naar uit. Veel plezier op vakantie!

  • Tedje
   Auteur
   3 augustus 2017 / 11:45

   Oh, wat een gave reis ga je maken, Birgitt! Heel veel plezier!

 5. 2 augustus 2017 / 12:00

  Wauw wat een mooie plannen! Ik ben nog nooit op Griekenland geweest maar het lijkt me prachtig daar. Wij gaan in oktober pas op vakantie, naar mijn one happy island..Aruba!

  • Tedje
   Auteur
   3 augustus 2017 / 11:46

   Griekenland is echt een paradijsje op aarde hoor, en helemaal niet zo ver weg! Oh, wat fijn! Ik wil daar ook nog wel eens naartoe!

 6. 2 augustus 2017 / 13:09

  oh wat een heerlijke plannen zeg, jaloers wanneer je ze gaat uitvoeren! Ik kom net 12 nachten uit Italië.. we hebben ook zo genoten.. heb nu alweer heimwee!

  • Tedje
   Auteur
   3 augustus 2017 / 11:46

   Italië is zo fijn! Ik snap dat je alweer heimwee hebt! Maar nu kun je lekker nagenieten en foto’s terugkijken :-)

  • Tedje
   Auteur
   3 augustus 2017 / 11:47

   Ik ook! Ik kan niet wachten! Nog iets minder dan een maandje wachten….

 7. 2 augustus 2017 / 20:04

  Wat een fijne plannen, geniet er lekker van! Wij gaan een week naar Parijs, ook heel veel zin in :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *