Mini shoplog: Modemusthaves

Mini shoplog: Modemusthaves

Ik bestel regelmatig wat bij Modemusthaves.com omdat ik het een te gekke webshop vind. Ik was al een tijdje aan het azen op het Jacobs New York t-shirt, maar steeds als hij weer aangevuld was in de webshop, was hij na twee nanoseconden uitverkocht. Of in ieder geval niet meer verkrijgbaar in mijn maat. Gelukkig heb ik hem deze week eindelijk kunnen bemachtigen. 

 photo IMG_3821a.jpg

 photo IMG_3820a.jpg

Ik had al het Céline Paris shirt van Modemusthaves en toen ik zag dat ze deze ook gingen verkopen, wist ik dat ik hem moest hebben. Je kunt deze shirts werkelijk met alles combineren en dat vind ik zo fijn! Het is een basic shirt maar het geeft toch net even wat extra’s met de tekst erop. Het shirt kost €24,95 wat ik op zich een redelijke prijs vind.

 photo IMG_3817a.jpg

Ook schafte ik deze roségouden armband aan met de tekst ‘Remember yesterday, live today, dream about tomorrow’. Ik krijg voor mijn verjaardag een roségouden horloge en dan vond ik deze armband er perfect bij passen! De armband kost €11,95.

Als je je spulletjes op een gewone werkdag voor 21.30u bestelt, heb je het de volgende dag al in huis! Dat vind ik echt een voordeel van deze shop.

Heb jij wel eens iets bij Modemusthaves besteld?

Liefs van Tedje

Volg:

28 Reacties

 1. 14 juni 2013 / 06:34

  Ik vind modemusthaves een erg leuke shop! En je armband is prachtig!

 2. 14 juni 2013 / 09:02

  Kom ik nooit! Ik ga snel eens een kijkje nemen.

 3. 14 juni 2013 / 10:44

  Wow, die armband is echt prachtig! Het shirt staat je ook leuk :)

 4. 14 juni 2013 / 11:18

  Ohhh die armband vind ik prachtig! Mooie tekst. :)

 5. 14 juni 2013 / 11:30

  Leuke items! Ik vind je armband zo gaaf! Ik zit er ook over na te denken om iets bij deze webshop te bestellen, ze hebben zulke leuke dingen :D

 6. 14 juni 2013 / 13:02

  Dat Jacobs shirt is way too pretty!

 7. 14 juni 2013 / 15:01

  Whoa die armband is echt mooi! Zit hij fijn? Die T-shirts vind ik ook gaaf, inderdaad basic maar toch net iets meer. Maar is dit dan een “echte” of niet? (Ik weet sowieso niet helemaal wie die T-shirts nou heeft ontworpen ofzo, haha)

  • Tedje
   Auteur
   14 juni 2013 / 15:33

   De armband zit heel fijn en hij past precies! :) Volgens mij bestaat hier geen ‘echt’ t-shirt van, in tegenstelling tot de Céline Paris shirts!

 8. 15 juni 2013 / 18:06

  Dat jacobs new york shirt is super! Wou ‘m ook al bestellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *