Mini shoplog: The Body Shop

Mini shoplog: The Body Shop

IMG_7143

Afgelopen week was ik in de stad en ik kon het natuurlijk niet laten om even langs The Body Shop te lopen. Ik heb een Love Your Body kortingskaart, en tsja, het is toch zonde om die niet te gebruiken! Ik kocht twee mango producten, mijn favoriete geur van The Body Shop. Yum, kan er geen genoeg van krijgen! 

 

Als eerste viel mijn oog op de Body Mist. Ten eerste: wat een mooi flesje! Ik krijg er echt een luxe gevoel van. Het is een flesje van 100ml. Een body mist is eigenlijk een héle lichte parfum die je over heel je lichaam kan sprayen, met uitzondering van je gezicht. Lekker verkoelend (als je hem in de koelkast zet) en hij ruikt ontzettend lekker naar zoete mango. Super lekker in de zomer als je geen zin hebt in zware parfum.

Ik kon het niet laten om weer een bodybutter mee te brengen, in mijn favoriete ‘smaakje’ mango. Ik kocht al eerder een kleine versie van 50ml om uit te proberen. Nou, ik ben verkocht hoor! Mijn kleine versie begint aardig op te raken, dus ik koos ervoor om een grote verpakking mee te nemen van 200ml.

De body butter ruikt niet alleen heerlijk, hij smeert ook super lekker uit over je huid! Een echte goede hydratatie voor een droge huid.

Zien jullie trouwens het verschil met de nieuwe en de oude body butter (ja duhh!): nieuwe verpakkingen! Ik moet wel even wennen hoor, ben zo gewend aan die vertrouwde sticker. Maar ik moet zeggen dat ik de nieuwe verpakking erg mooi vind, mooi strak! Daar hou ik wel van.

Mijn 50ml versie is bijna op, kan ik die weer een beetje bijvullen met mijn nieuwe body butter! Dat vind ik altijd handig als ik ergens naartoe ga, hoef ik niet die grote pot mee te zeulen!

Ik betaalde €21,60 voor deze producten met een korting van 10% daarbij inbegrepen. De body mist kost eigenlijk 9 euro, met 10% korting dus €8,10. De Body Butter kost eigenlijk €15 euro en met de 10% van de Love Your Body kaart kost hij €13,50. Ik was natuurlijk één dag voor de Sale in de stad, dus ik kon helaas niet profiteren van extra kortingen… Nu is het wel sale bij The Body Shop, dus als je wil profiteren van die kortingen, ren naar de winkel zou ik zeggen (online shoppen kan ook!)!

Liefs van Tedje

Volg:

14 Reacties

 1. 28 juni 2012 / 07:09

  De Body Butters van TBS vind ik zoo fijn hè! En zo’n kaart is handig. Goed dat je hem hebt gehaald haha. :)

 2. 28 juni 2012 / 09:36

  Heerlijke body butters hebben ze bij TBS. De geuren zijn zo fijn! Snel een kijkje nemen als ze sale hebben:)

 3. 28 juni 2012 / 10:08

  Die body mist lijkt me ideaal voor de zomer. Heb zoiets nog nooit geprobeerd. Gister liep ik er tijdens de sale langs en ik kom mezelf tegen houden om niets te kopen, want ik heb nog drie body butters en drie douchegels in de kast staan.. PS. de tag 25 vragen staat online!

 4. 28 juni 2012 / 12:23

  De body mist is inderdaad heel mooi, handige tip trouwens om hem in de koelkast te zetten! Had er totaal niet aan gedacht :)

 5. 28 juni 2012 / 19:44

  leuke shoplog, die bodybutter lijkt me fijn!
  liefs.x

 6. 28 juni 2012 / 20:09

  Ik gebruik die mango ook altijd! Mijn irritante droge/eczeem huidje wordt dan weer lekker zacht!.Haha. Die aardbei werkt ook goed bij mij :) moet je ook eens proberen !

 7. 28 juni 2012 / 22:11

  Leuke aankopen. Ik vind alle Mango producten van TBS toch wel het lekkerst.
  xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *