Miss Sporty Crush On You 3D Texture

Miss Sporty Crush On You 3D Texture

IMG_8928a

Een dupe van Jinx van O.P.I., zo wordt deze lak van Miss Sporty genoemd. Nu heb ik Jinx zelf niet in mijn bezit, maar dat zou ik wel graag willen. De prijs hield me tegen om hem te kopen, dus ik was maar al te blij toen ik deze schoonheid van Miss Sporty als laatste in het schap bij Etos zag staan. 

IMG_8931a

Nummer 63 heet deze beauty. Het is een 3D Texture lak: een liquid sand lakje dus.

IMG_8929a

Het is een rood oranje lakje met een prachtige, gouden glans. De kwastjes zijn top! Lekker breed waardoor je in twee vegen je hele nagels voorzien hebt van een laagje. Na de eerste laag is ‘ie al vrij dekkend, maar voor het mooie effect van de liquid sand is een tweede laagje zeker aan te raden. Het enige nadeel vind ik dat het lakje een nummer heeft in plaats van een leuke naam, maar als dat het enige is.. Op naar de swatches!

IMG_8936a

Wauw, wauwie, wauw! Ik kan niet stoppen met kijken naar mijn nagels. Ik heb deze foto vrij snel geschoten nadat ik mijn nagels had gelakt. Uiteindelijk droogt de lak nog iets lichter op, meer naar het oranje toe. Bovenstaande foto is gemaakt met flits.

IMG_8944a

Deze foto is gemaakt zonder flits. Wauw, ik ben echt heel erg te spreken over dit lakje van Miss Sporty. En nu komt het allerleukste: het lakje kost maar €1,99. Voor die prijs kun je hem écht niet laten liggen. Zodra ik de kans krijg om er nog een te scoren, ga ik dat zeker doen. Deze kleur is in de zomer namelijk ook prachtig en ik ben bang dat tegen die tijd mijn potje al heel wat leger is.

Wat vinden jullie van deze nagellak van Miss Sporty? ❤

Liefs van Tedje

Volg:

23 Reacties

 1. 15 februari 2014 / 07:12

  Wat een mooie kleur! Vanuit het potje spreekt de kleur me niet zo aan maar de swatches maken me enthousiast!

 2. 15 februari 2014 / 07:24

  Ik vind dit echt een toffe lak! Mooie kleur ook :)

 3. 15 februari 2014 / 08:32

  Erg mooie lak is dit! Moet hem nog zien te scoren ;)

 4. 15 februari 2014 / 09:34

  Ik vind het echt zo’n mooi lakje! Had ik niet verwacht van Miss Sporty! Ga binnenkort is even kijken bij de Etos! :-)

 5. 15 februari 2014 / 09:39

  Hij is eeecht heel mooi! Ik koop niet snel iets direct nadat een paar beautybloggers zeggen dat ‘ie mooi is, maar zeker voor deze prijs moet ik ‘m eigenlijk wel gewoon hebben!

 6. 15 februari 2014 / 12:31

  Wow ziet er echt goed uit! En ik ben niet de biggest miss sporty fan op aarde..:)

 7. 15 februari 2014 / 12:50

  Ja ik ben ook fan van dit nagellakje, vind hem zo gaaf!!

 8. 15 februari 2014 / 18:29

  Oh deze is wel heel leuk! Vooral de prijs is top en ik ben benieuwd naar de rest van de kleuren :)

 9. 15 februari 2014 / 20:01

  Erg mooi! Maar, als ik ‘m zo vergelijk geen dupe van Jinx.. deze is roder, Jinx neigt meer naar koraal. Maar goed, dat kan natuurlijk ook aan de scherm instellingen liggen!

 10. 17 februari 2014 / 00:01

  Echt een waanzinnig lakje. Blijft ook laaang zitten. Love It!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *