Miss Sporty lipsticks

Miss Sporty lipsticks

 photo IMG_1694a.jpg

Miss Sporty is waarschijnlijk het eerste merk waar ik iets van kocht toen ik net met make-up begon. Kleine prijsjes, dat is toch hetgeen waar je naar kijkt als je je net begint op te maken. Vandaag ga ik even terug in de tijd en test ik voor jullie twee lipsticks van Miss Sporty.

 photo IMG_1691a.jpg

De lipsticks komen uit de webshop beautyvoordeelshop waar ze ook merken als Rimmel en Dove verkopen. Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: ik ben niet zo’n fan van de verpakking. Het ziet er goedkoop uit door die blauwe kleur en zo voelen ze ook. Maar goed, daar gaat het uiteindelijk niet om.

 photo IMG_1695a.jpg

Ik was vrij verrast toen ik de lipsticks swatchte op de rug van mijn hand. Links zie je de kleur 120 Goddes en rechts 011 Lolita. Leuk dat de kleuren namen hebben! Ze smeren vrij makkelijk en voelen zacht aan. Daarna was ik natuurlijk benieuwd hoe de kleuren op mijn lippen zouden uitpakken.

 photo IMG_1698a.jpg

Mijn lippen zonder product.

 photo IMG_1702a.jpg

Met de kleur Goddes. Ik had verwacht dat deze kleur heel metallic en shiny zou overkomen, maar dat valt wel mee. Best een mooie kleur eigenlijk!

 photo IMG_1706a.jpg

Bij Lolita moest ik wel heel erg vaak over mijn lippen gaan voordat er een beetje kleur vanaf kwam. Mijn lippen zijn vrij ‘rood’ van zichzelf, dus deze lichtroze kleur had moeite om die kleur te dekken. Uiteindelijk is het wel redelijk gelukt. Over deze kleur ben ik niet zo enthousiast, ik vind hem iets te metallic voor mijn doen.

Ik ben niet ontevreden over deze lipsticks, en zeker niet voor de prijs: €1,69 per stuk. Ideaal als je net begint met make-up en niet teveel geld eraan wil besteden. De lipsticks kosten echt maar €1,69, want Miss Sporty lipsticks worden gratis verzonden bij Beautyvoordeelshop!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

20 Reacties

 1. 10 april 2013 / 06:40

  Ik vind de kleuren zelf niet echt geweldig, maar verder lijkt de structuur me wel fijn. :)

 2. 10 april 2013 / 07:32

  Leuk om te lezen dat Miss Sporty één van je eerste merken was dat je kocht. Dat van mij namelijk ook ;-) Ik vind het mooie kleuren, met name Goddes.

 3. 10 april 2013 / 09:04

  Ik vind ze te frosty :( Maar op zich voelen ze wel prettig aan!

 4. 10 april 2013 / 12:28

  Goddes heeft nog wel wat, maar naar mijn smaak vind ik ze iets te metallic en die verpakking ziet er ook al zo cheap uit! Jammer.

 5. 10 april 2013 / 13:25

  De lipsticks zien er erg mooi uit! Alleen een beetje te veel shimmer voor mij. xxxx

 6. 10 april 2013 / 13:36

  Hmm.. ik ben nog geen fan. Ik houd niet van die metallic finish, maar dat is natuurlijk persoonlijk :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *