Mohdoh: Mouldable Aromatherapy

Mohdoh: Mouldable Aromatherapy


Weet je wat aromatherapie is? Aromatherapie is een alternatieve geneeswijze gebaseerd op het gebruik van etherische oliën en andere natuurlijke geuren. Het is eigenlijk een behandeling met geuren. De ene geur werkt tegen spierpijn of een te hoge bloeddruk, en de andere geur werkt tegen stress en vastzittend slijm. Er is nooit bewezen dat dit echt werkt, maar voor sommige mensen kan het fijn zijn. Nu heeft Mohdoh een speciale soort aromatherapie ontwikkeld, namelijk Mouldable Aromatherapy. Dit is een soort klei die je kunt kneden. 

De klei is gemaakt van papierpulp (cellulose ) en essentiële oliën die het ECOCERT- certificaat voor puurheid hebben. Het product is compleet recyclebaar, dus ook de verpakking en brengt geen schade toe aan eco-systeem. Kortom, erg milieuvriendelijk! Mohdoh kneed je ongeveer 5 tot 10 minuten per keer om de voordelen te ervaren. Er zijn 8 verschillende soorten geuren, waarvan ik er twee heb. Elke geur heeft zijn eigen effect en zijn eigen doel.

Mohdoh Calm

Mohdoh Calm biedt een snelle en effectieve, kalmerende verlichting van de stress en spanningen van alle dag. De zorgvuldig gekozen kleur (turquoise) helpt de vermoeide geest ontspannen.De geuren die in de klei zitten verwerkt zijn: rozenhout, jasmijn, Ylang Ylang en lavandin.

Als je het potje opent, ruik je echt een lavendel geur. Niet heel sterk, dat is wel een voordeel. Lekker, als je tenminste van lavendel houdt! Als je in de klei knijpt, lijkt het alsof je in een stressbal knijpt.

Mohdoh Think

De kleur fris geel helpt je om jezelf beter te kunnen focussen en concentreren. De geuren die in de klei zitten zijn: rozemarijn, palmarosa, basillicum en rozenhout.

Ik vind dit soort producten altijd super leuk, het is eens een keer wat anders! Er zit trouwens een plastic papiertje op het potje waardoor de klei niet uitdroogt. Ook erg handig!

Zo ziet de klei eruit nadat je hem hebt gekneed en weer terug in het potje hebt gedaan.

Waren jullie al bekend met dit product? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

3 Reacties

 1. 23 december 2011 / 08:14

  Ik had er wel eens van gehoord, maar ik heb het nooit zelf gehad.
  x

 2. 23 december 2011 / 14:28

  Ik heb er wel eens wat over gelezen, maar nog nooit gehad of geprobeerd.
  Liefs, xxx

 3. 24 december 2011 / 18:52

  Super gaaf, ik wil het nog steeds een keer gebruiken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *