Monday Question: van welk beautyproduct krijg jij een kerstgevoel?

Nu Sinterklaas het land uit is, kunnen we weer toe gaan leven naar de kerstperiode. Gezellig met de hele familie bij elkaar, cadeautjes, misschien zelfs surprises en voornamelijk: lekker eten! Ik vind het altijd erg leuk om me met kerst een beetje op te doffen. Little black dress uit de kast, een mooie panty aan en natuurlijk high heels! Maar ook vind ik het leuk om mijn mooiste make-up uit mijn lades te trekken en een super feestelijke make-up look te maken. 

Shimmer oogschaduw, glitter eyeliner, misschien wel nepwimpers en een aantal lagen mascara, een mooie warme blush, mijn mooiste highlighter (NARS Albatros) en niet te vergeten: bordeauxrode lippenstift. Ik vind het leuk om mezelf op te maken, maar de glitter eyeliner, nepwimpers en lippenstift laat ik meestal achterwege. Met kerst ga ik all the way, heerlijk!

Cerise Drama van Oriflame gaat zeker een favoriet worden deze kerst! 

Christmas producten van The Body Shop

Maar van welke producten krijg ik nu een echt kerstgevoel? Glittereyeliner, (bordeaux)rode lippenstift en nepwimpers. Drie producten die ik normaal gesproken niet heel veel draag. Af en toe wel lippenstift, maar dat is ook niet iedere dag.

Van welke beautyproducten krijg jij een kerstgevoel? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

8 Reacties

 1. 8 december 2014 / 09:59

  Bij kerst denk ik altijd aan rode lippenstift, heel gek misschien. Normaliter draag ik niet zo vaak rode lippenstift maar met kerst vind ik dat altijd wel mooi. Sowieso pak ik qua make-up altijd wel wat meer uit met kerst en het is ook nog eens het enige moment van het jaar waarop ik mijn angst voor de kapper opzij zet en naar de kapper ga.

 2. Eleni
  8 december 2014 / 10:50

  Dit jaar gaat zeker de felrode lippenstift van Gosh op met Kerst : )

 3. 8 december 2014 / 16:28

  Wat een leuke monday question! Ik kijk het meest een kerstgevoel van donkerrode lipsticks!

 4. 8 december 2014 / 19:57

  hmmm,alles waar glitters in zitten daar krijg ik het wel van, maar ook van goudkleurige feestverpakkingen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *