Movie Challenge 2012

Movie Challenge 2012

Het einde van het jaar begint alweer in zicht te komen. Voor je het weet is het weer zover en sta je iedereen gelukkig nieuwjaar te wensen. Een nieuw jaar betekent uiteraard nieuwe goede voornemens. Ik heb toch wel een heel speciaal voornemen. Ben jij benieuwd wat dat is? Klik dan gauw door.

Tumblr_luv0w1ay441r331teo1_500_large

Ik zag op Daniques blog glambeauty een supergave Challenge die zij heeft gedaan: The Movie Challenge. Het is de bedoeling dat je probeert om 150 films te kijken in het jaar 2012. Ik kijk heel graag films dus deze challenge is echt iets voor mij. Natuurlijk hou ik van échte meidenfilms, maar een spannende thriller vind ik ook erg leuk. 150 films in een jaar klinkt in eerste instantie niet zoveel, maar als je langer gaat denken zijn dat ongeveer 3 films in een week. Best wel veel dus.

Tumblr_ltuh2opvvw1qhpo14o1_400_large

Ik ga een speciale pagina maken op mijn blog waar ik alle films op ga zetten die ik heb gezien. Ik nummer alle films, zodat het overzichtelijk blijft en zo kan je ook goed zien of ik de challenge ga halen. Ook zal ik achter elke film zetten op welke datum ik de film heb gezien en hoe ik de film heb gezien, dus in de bioscoop, op een dvd of op tv.

Z175598337_large

Wil jij ook meedoen aan The Movie Challenge? Kijk dan even op www.challengemee.nl voor meer informatie.

Liefs van Tedje

Bron foto’s: weheartit

Volg:

8 Reacties

 1. 21 november 2011 / 12:14

  Wat leuk dat je alle films gaat bijhouden die je gaat kijken. Zo kan ik er ook weer wat films tussenuit pikken.
  Liefs, xxx

 2. 21 november 2011 / 12:15

  wat leuk! ik ga er eens naar kijken want ik kijk zowat elke avond films,

 3. 21 november 2011 / 13:22

  Leuk dat je volgend jaar mee gaat doen! Ik haal de challenge dit jaar waarschijnlijk niet, maar ga hem volgend jaar zeker opnieuw proberen. Mijn reading challenge heb ik wel al gehaald :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *