Movies: to watch

Movies: to watch

Zoals jullie misschien wel weten, ik doe dit jaar aan een project mee: de 150 movie challenge. Het is de bedoeling dat ik 150 films in een jaar ga kijken. Ik noteer hier alle films die ik heb gekeken. Ik heb een hele lijst met films die ik nog wil kijken. In dit artikel zal ik er een paar behandelen, kijken jullie mee? 

The Vow

Deze film past in het rijtje van The Notebook en Dear John, twee favoriete films van mij. The Vow gaat over Paige (Rachel McAdams) die een auto-ongeluk krijgt waardoor ze in coma raakt. Als ze weer wakker wordt, is haar geheugen kwijt. Haar man (Channing Tatum) doet er alles aan om haar hart terug te krijgen.
Als dit geen leuke film is, weet ik het niet meer! Twee favoriete acteurs in een romantisch drama.

50/50

Deze film is geïnspireerd op een waargebeurd verhaal. Adam is een 27-jarige gezonde kerel met een vriendin. Dan komt hij er achter dat hij een ernstige vorm van kanker heeft. Dit nieuws komt hard aan bij zijn omgeving. Adam begint met chemotherapie en gaat langs bij een psycholoog. Hij kan niet bevatten dat het ieder moment voorbij kan zijn.

Monsieur Lazhar

De Algerijnse immigrant Lazhar wordt onderwijzer op een lagere school in Montréal. Hij neemt de plaats in van een onderwijzeres die tragisch om het leven is gekomen. Steeds meer raken de leerlingen gesteld op de eigenzinnige Monsieur Lazhar, die hen helpt bij het verwerken van hun verlies.
Op aanraden van mijn moeder wil ik deze Franse film graag zien. Zij zag hem in de bioscoop en ze vond het een prachtige film. Omdat ik zo onder de indruk was van de Franse film Intouchables lijkt het me heel erg leuk om weer een Franse film te kijken.

Ted

(Hoe gaaf is het dat deze film Ted heet!!) Wie droomde er vroeger niet dat zijn beer écht was? Ik wel. En misschien nu nog steeds ;-).
Als kind wenste John Bennet dat zijn geliefde teddybeer tot leven kwam, wat vervolgens ook gebeurde. Jaren later leeft hij nog steeds met zijn beste maatje. Het probleem is echter dat de beer nogal onverantwoordelijk is en John zich ervan weerhoudt om echt volwassen te worden en de liefde van zijn leven te overwinnen.

Welke films staan er op jullie ’to watch’ lijstje?

Liefs van Tedje

Volg:

14 Reacties

 1. 13 april 2012 / 07:19

  Leuk! Zelf wel ik graag Intouchable ofzoiets nog zien! :)

 2. 13 april 2012 / 07:28

  Haha, ik wilde vroeger ook aaaaltijd dat mijn beertje echt was. Maar mij werd verteld dat ze alleen gingen leven wanneer ik ging slapen :( Leuke films wil je nog kijken!

 3. 13 april 2012 / 08:11

  Ik probeer er dit jaar 100 te kijken en dat vind ik al veel. :) Succes!

 4. 13 april 2012 / 11:17

  Nice!!! Ik ben gek op films, maar zo weinig tijd voor. :(

 5. 13 april 2012 / 11:18

  50/50 heb ik gezien en is echt de moeite waard! Hele mooie film :-)
  Succes met je project!

 6. 13 april 2012 / 18:23

  Leuk, ga der ook een aantal kijken :)
  Grappig dat die film Ted heet! :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *