Movies: to watch

Movies: to watch


Ik schreef er deze week nog over: de Movie Challenge waar ik mee bezig ben. 150 films in een jaar kijken. Ik heb er nu 10 gezien, ik ben op 1/15 deel! Ik heb al een heleboel films gezien in mijn leven, maar er staan er een paar op mijn ’to watch’ lijstje die ik graag met jullie wil delen. Benieuwd?

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=PsD0NpFSADM] 500 days of summer
De film gaat over Summer (Zooey Deschanel, Jess uit New Girl). Summer gelooft niet in de liefde, Tom wel. In de film zie je de 500 dagen waarin Summer in het leven van Tom is. Ik geloof dat ik niet meer moet opzoeken over de film, dan verklap ik te veel voor mezelf en voor jullie. Ik wil hem gewoon graag zien!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=50ZQoOJv5vg] Extremely Loud & Incredibly Close 
Ik heb het gelijknamige boek in het Engels gelezen, geschreven door Jonathan Safran Foer. Het verhaal gaat over de 9-jarige Oskar. Het is een wonderlijke jongen, hij is niet zoals andere kinderen. Hij verliest zijn vader op 9/11, zijn vader was in de Twin Towers. Na deze gebeurtenis vindt hij een sleutel en hij is ervan overtuigd dat dit iets met zijn vader te maken heeft. Vanaf hier begint de zoektocht.  Ik was erg onder de indruk van het boek en ik ben heel benieuwd hoe het boek verfilmd is.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=GU4qLmIXbOE] One Day
De film gaat over Emma (Anne Hathaway) en Dexter (Jim Sturgess). Ze ontmoeten elkaar op de nacht van hun afstuderen (15 juli 1989) en de film laat je dezelfde dag zien, maar dan een steeds een dag later tot 15 juli 2009. De trailer is prachtig en ik ben erg nieuwsgierig geworden naar de film.

Hebben jullie nog films die jullie graag willen zien? Aanraders? Tips? 

xx Tedje

 

Volg:

10 Reacties

 1. 15 januari 2012 / 09:18

  500 Days Of Summer is echt een super film! Heb hem in de bios gezien en was er helemaal weg van! Maar het is niet de typische Hollywood film (volgens mij is het ook een independent-movie), maar echt een aanrader!

 2. 15 januari 2012 / 10:15

  Leuk! 50 first dates is ook een leuke film en natuurlijk alle films van Sacha Baron Cohen (Borat, Ali G, Bruno etc). Er is een nieuwe film in dat rijtje ”The Dictator”, maar daar moet je wel houden :)

 3. 15 januari 2012 / 11:49

  50 days of Summer vond ik echt een super mooie film. One day ken ik nog niet en ga ik meteen even downloaden want ik ben gek op dat soort films.

 4. 15 januari 2012 / 19:35

  Ik heb vandaag 3 films gezien, echt veel! The golden compass, stardust en it’s a boy girl thing. Echt leuke films, vooral die eerste 2! Je moet wel een beetje van fantasyfilms houden. Heb nu op de planning: Dear john, chalet girl, alle harry potter films, lord of the rings en honey 2.. :)

  • 15 januari 2012 / 20:01

   Ik heb The Golden Compass wel eens gezien maar die vond ik niet super! It’s a boy girl thing vond ik wel echt heel leuk! Dear John is prachtig trouwens. Een van mijn favorieten! Chalet Girl staat bij mij ook nog op de planning!

 5. 15 januari 2012 / 20:44

  500 days of summer is echt een superleuke film! De andere ken ik niet…

 6. 15 januari 2012 / 20:53

  Extremely Loud & Incredibly Close en One Day lijken me mooie films! Ga ik zeker kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *