Nail of the day: Black flakies

Nail of the day: Black flakies


Eerder liet ik jullie verschillende combinaties zien met mijn nieuwe flakie van Golden Rose. Vandaag wil ik jullie nog een mooie combinatie laten zien, namelijk zwart met flakies! Benieuwd naar het resultaat? Klik dan verder!


Ik gebruikte een zwarte kleur van KOH als basis laag. Ik bracht twee laagjes aan voor een ultiem dekkend effect. Nadat de lak goed droog is, kun je de flakies aanbrengen. Ook hier gebruikte ik twee dunne laagjes voor extra veel flakies.

Is het resultaat niet gorgeous? Ik blijf maar naar mijn nagels kijken, elke keer zijn de kleuren anders!

Het enige nadeel van flakies is dat je je nagels niet goed schoon krijgt, zelfs niet met mijn super duper nailpolish remover van Sephora. Maar dat houdt me niet tegen om alsnog flakies te gebruiken, want ze zijn zo mooi! :)

Liefs van Tedje

Volg:

16 Reacties

 1. 22 november 2011 / 15:57

  Prachtige flakies! Leuke blog heb je trouwens!

 2. 22 november 2011 / 18:08

  wauw het ziet er echt prachtig uit!
  ja waar je ze koopt ben ik ook benieuwd naar!

 3. 22 november 2011 / 20:15

  Super mooi effect geven die flakies op het lakje!

 4. 22 november 2011 / 22:00

  Ik vind dit zo’n mooi effect geven. En het allerbelangrijkste, het is heel simpel.
  Liefs, xxx

 5. 25 november 2011 / 14:15

  Echt prachtig, ik moet me schamen dat ik nog steeds geen flakies aan heb geschaft! Wat misschien de moeite waard is om te proberen, om de nagellak eraf te halen, is watjes op je nagels te leggen met wat remover, je vingers inpakken met alluminiumfolie en dat vijf minuten laten liggen. Dan gaat het er veel beter af!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *